W przeciągu ostatnich 3 miesięcy tylko 3 (?) razy brałam kodę, ostatnio 1 paczuszkę i o dziwo, po kilku godzinach ładnie posmyrała :) Rzec bym mogła 'powód do radości', ale nie.. ;)
A tak serio to też miałem takei akcje na kodzie-wahania nastroju, z euforii do melancholii i takie tam... generalnie nieprzewidywalność kody i krótki czas działania spowodowały zę przeżuciłem sie szczebelek(albo kilka xD ) dalej...
Mianowicie tuż po rzuceniu dziewczyny na kodzie która miała uspokoić pobudziła się strasznie wyobraźnia, dochodząc do CEVów(o zgrozo), na temat tej dziewczyny, obcych facetów jej tykających itp. dodając wymioty i ból brzucha wyszedł koszmar i kilka łez poleciało.
Ja płakałem dzisiaj i chuj, nie wstydzę się tego. Wyzwoliła emocje, wszystko się przelało, jedno wielkie DOŚĆ. I nowy start. Pozdrawiam wszystkich płaczków na kodzie :-D
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.