Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / / 0
Ifau z płaczem to mam tak samo, chociaż niekoniecznie ktoś musi dojebać. Tylko co do tej depresji.. Czy ja wiem,czy to stany depresyjne? Przynajmniej w moim przypadku odnoszę wrażenie zbyt dużej wrażliwości ( i to nie tylko na swoim punkcie;), co w momencie zbyt 'mocnej' rozmowy doprowadza do pewnego rodzaju smutku i płaczu. Przy czym smutek tez jest specyficzny, bardziej TOWARZYSZY ogólnemu opiatowemu szczęściu..
W przeciągu ostatnich 3 miesięcy tylko 3 (?) razy brałam kodę, ostatnio 1 paczuszkę i o dziwo, po kilku godzinach ładnie posmyrała :) Rzec bym mogła 'powód do radości', ale nie.. ;)
  • 880 / 23 / 0
Przestańcie brać to dopeiro będzie się Wam chciało płakać... :p

A tak serio to też miałem takei akcje na kodzie-wahania nastroju, z euforii do melancholii i takie tam... generalnie nieprzewidywalność kody i krótki czas działania spowodowały zę przeżuciłem sie szczebelek(albo kilka xD ) dalej...
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 545 / 8 / 0
Ja mam takie akcje po DHC. Zarzuciłem 360 mg DHC będąc w świetnym humorze, efektem była depresja tak intensywna, że po 20 minutach wrzuciłem 50 mg nalktreksonu żeby to zakończyć.
Luk.low@interia.pl
  • 321 / 3 / 0
Płakać, prawie, że ale to było bardzo dziwne zjawisko które zdarzyło się po za mną tylko jednemu użytkownikowi z forum.
Mianowicie tuż po rzuceniu dziewczyny na kodzie która miała uspokoić pobudziła się strasznie wyobraźnia, dochodząc do CEVów(o zgrozo), na temat tej dziewczyny, obcych facetów jej tykających itp. dodając wymioty i ból brzucha wyszedł koszmar i kilka łez poleciało.
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Co kurwa? Nie potrafisz zdania złożyć porządnie czy co?

Ja płakałem dzisiaj i chuj, nie wstydzę się tego. Wyzwoliła emocje, wszystko się przelało, jedno wielkie DOŚĆ. I nowy start. Pozdrawiam wszystkich płaczków na kodzie :-D
  • 321 / 3 / 0
Nebany jestem.
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 721 / 3 / 0
kodeina podkręca emocje, jak siedzę nagrzana to nawet muzyka potrafi doprowadzić mnie do łez.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 237 / 12 / 0
płakałem na kodzie. Byłem zgrzany jak surykatka i oglądałem zakończenie władcy pierścieni ;) ofc były to łzy wzruszenia podbite pizdeczką xD
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 5 / / 0
Dzisiaj po 300mg podbitych deksem poryczałem się ze szczęścia. To bylo moje najlepsze zgrzanie ever, cos pięknego po prostu. Chyba się wpierdolilem %-D
  • 175 / 1 / 0
Chyba z euforii :cheesy:
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.