Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 121 / 8 / 0
i ja dziś zrobiłem z promocyjnego sortu maczankę i z na szybko wypalonej lufy w proporcji ok. 1:25 klepie całkiem przyjemnie i jestem zadowolony ale nie mam porównania bo to mój pierwszy raz z tą substancją
któregoś jwh robiłem w tej samej proporcji i tu jest milej
  • 269 / 3 / 0
Też paliłem maczankę 1:25 z tego sortu z promocji i jedna dzida już mnie robiła.
Prometeusz pisze:
Ćpaki, znalazłem niepokojącą dyskusję na Niebieskim Światełku. Ktoś potrafi się odnieść albo skomentować?

http://www.drugs-forum.com/forum/showth ... p?t=203000

I od razu:

http://www.medycynaileki.info/6/Pochodn ... noliny.htm

EDIT: tu coś jest, chyba jedyne w sieci jak na razie. Najwczesniej w poniedziałek spróbję złapać to z baz uniwerku. Chyba, że ktoś ma na zbyciu 40 dolców lub inny dostęp do tego artu?

http://link.springer.com/article/10.100 ... 013-0182-9
Zdaje mi się, że trzeba by było tego naprawdę dużo spalić, żeby to było niebezpiecznie toksyczne.
cannabacchus
  • 121 / 8 / 0
Mocno będzie mną trzęsło gdy przestanę inhalować?
  • 987 / 8 / 0
Myślałem że po kanna nie ma jakiś tragicznych efektów odstawiennych. Tymczasem się pomyliłem. U mnie pojawił się przede wszystkim problemy ze snem oraz boląca głowa podczas dnia. Wszystko oczywiście zależy od tego jak długo paliłeś i ile.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 744 / 29 / 0
Do efektów odstawiennych dodać można też pobudzenie, drażliwość, niepokój oraz nadmierne pocenie w nocy.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2013 przez Witkacy, łącznie zmieniany 1 raz.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 992 / 17 / 0
Wystarczy co 3 dni robić 24-48h przerwe, żadnych odstawiennych efektów nie ma wtedy. Ur-144 mocniej telepie przy odstawce, mnie już telepało po 3 dniach paleni. Palta to w weekendy, bb szybko traci urok w ciagu.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 963 / 81 / 0
witkacy_witkacy pisze:
Do efektów odstawiennych dodać można też pobudzenie, drażliwość, niepokój oraz nadmierne pocenie w nocy.
Sama prawda i tylko prawda. Gdy odstawiłem morfinę i przetrwałem następującą po niej chorobę to myślałem, że już wszystko będzie oka. Jednak te palonko lub raczej jego brak sprawia, że jestem rozchwiany emocjonalnie. Tak jak kolega wyżej wspomniał: problemy z zaśnięciem oraz pamięcią(po co ja tu przyszedłem?), sztuczne pobudzenie, rozdrażnienie, niepokój(pustka?) no i te zimne poty, tyle, że u mnie to nie tylko w nocy, a antyperspirant, za przeproszeniem, gówno daje:P Nie jest to ta sama skala, kiedy myśli się tylko o grzaniu, ale jednak coś takiego występuje, przynajmniej jeśli robi się za komin, co to ciągle dymi, ale tak trudno sobie tego odmówić, to jest takie niewinne w końcu... Nie ma róży bez kolców :-/
  • 41 / 2 / 0
Bez kitu ten promocyjny sort beżowy jest o wiele słabszy niż jego poprzednie czerwone partie. Miałem resztkę tego czerwonego i porównując go do tego nowego to stary jest o wiele mocniejszy w działaniu...
  • 56 / / 0
Podpisuję się obiema nogami i rekami, zrobiłem maczane z większym stężeniem a ostatecznie musiałem dodać do tego 0,5 g pb-22 co by w ogóle była aktywna a ja nie musiał tego kopcić jak smok ;)
  • 214 / 1 / 0
Aż tak źle?
Bo nie wiem czy brać czy nie w końcu z promocji.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.