Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 45 / / 0
Mam pytanie do ludzi którzy palili JWH-307 i JWH-182? Czym się według was różnią i który bardziej wam przypadł do gustu?
  • 101 / 1 / 0
@up Podbijam.
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 1049 / 10 / 0
182 - zdecydowanie wiecej energii w tym jest i usmiechu. Za to, 307 fajnie sie komponuje ze stymulantami, dajac lekkie nieogarniecie i lekka, chwilowa wbitke, stopklatke, etc, choc nieco podobna do urki. Lubie i jedno i drugie.
  • 45 / / 0
Widzę, że wątek ruszył z miejsca więc mam kolejne pytanie.
Ile dałoby zrobić z tej 307 maczanki, takiej żeby dobrze poczuć działanie już po jednym przodzie?
  • 452 / 2 / 0
Daj 1:15 lub 1:20 w zależności od tolerancji. Jak dla mnie jwh307 to jeden z najsympatyczniejszych kanna, stawiam na równi z ur.
  • 310 / 5 / 0
Jestem strasznie rozczarowany tym kanna nie dosyć że najdroższe na rynku, beznadziejnie się waporyzuje to działanie można opisać jako coś tam czyje ale nq pewno nie jestem spalony
Czas:1-2 h
Gastro:zaskakująco duże jak po tak słabym kanna
Zapach:lekka chemia
Działanie: może delikatnie przypominajace j210 (ale nie oczekujcie zbyt wiele)
Maczanka: ja bym nie dał mniej niż 1:10 ale raczej 1:5 ;]
  • 45 / / 0
Czyli wychodzi, że lepiej brać JWH-182, które klepie znakomicie.
  • 45 / / 0
Zmieniam zdanie. Spróbowałem i stwierdzam, że działa całkiem przyjemnie. Nie otępia tak mocno na wejściu jak JWH-182 i działa bardziej odprężająco tzn. osoby, które oczekują mocnego "karania" nie będą zadowolone. Paliłem na proporcji 1:7, i jak dla mnie optymalnie było po jednym (rzadko dwóch) nabiciu z lufki, ale dla niektórych "mniej wprawionych w boju" to wystarczyło kilka machów i był grubo. Jak ktoś nie jara zbyt często to 1:10, będzie w sam raz. Oczywiście ma też swoje wady. Główną jest wydajność w stosunku do ceny. Mocno też usypia i odbiera chęci do pracy, ale do posiedzenia przy piwku i pogadania jak znalazł. ;-)
  • 47 / / 0
Czyli już mam JWH do swojej nowej maczanki. Mam tylko nadzieję, że nie działa ono tak jak opisywane tutaj AM-2201. Szukam czegoś lekkiego, a zarazem potrafiącego pokazać moc przy nieco wyższym dawkowaniu. Mam nadzieję, że ten jotwuszka nie powoduje paranoi i ostrego nieogaru jak to jest w przypadku AM.
  • 1456 / 19 / 0
@up, to zależy od dawki, jak przesadzisz to po każdym kanna doświadczysz negatywnych efektów, to samo się tyczy s&s - paląc w nieodpowiednim miejscu można sobie zafundować niezłe paranoje.
Ale 307 to jedna z lżejszych jotwuszek, więc po dobraniu odpowiedniej dawki będziesz zadowolony z lekkiego i dłuższego działania.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.