jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Widziałem jakieś reportaże w uwadze jak jakieś 16 latki się tym zaćpały i tam opowiadają pierdoły.
Jw. Kwestia czasu i wydaje mi się, że szybko to nastąpi.
Tak to jest z kinderdragami.
Chciałem napisać, że pewnie przez gimbaze nam bake zdelegalizują, ale zapomniałem, że to nielegalne ; )
Niech sam wybiera co ważne.
o recepcie na Acodin mówi się od minimum 10 lat widziałem artykuły na stronie głownej z 2003/2004 o mozliwości dodania recepty do Acodinu i jak widać nic sie nie zmieniło
Pandaeb pisze:Z tego co słyszałem i czytałem, to do wakacji chcą ograniczyć dostępność pseudo-efki. Głównie na zasadzie "zwiększyć ceny i zmniejszyć opakowania", więc tak naprawdę to raczej większe dymanie portfela niż ograniczenie. No i nie wiem też ile w tym prawdy, a ile gadania dziennikarzy. Czas pokaże.
mordofil pisze:http://www.cinn.gov.pl/portal?id=558236 Znowu k###y kombinują! jeszcze chcą k€%#a razem... idzie tylko czekać na Mesjasza, bo lud tego świata tak spiździały i zmanipulowany, że nie będzie mieć nic przeciwko (poza wąską garstką) ;(
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
WawaEndrju pisze:Dobrze, że acodinu nie ruszją ^^
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.