Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Większość informacji na temat odurzania oraz nowości sie czerpię:
z hyperreal.info
1791
82%
z wikipedii
62
3%
od znajomi
148
7%
z innych żródeł
172
8%

Liczba głosów: 2173

ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Bo to nie będzie jeden raz. Ten słodki spokój i zapomnienie, to jedno uczucie przy amfie to zimny spokój a przy herze to ciepły niebyt, ale to wszystko to samo. I wtedy przypominam sobie całą resztę. Chciałbym sobie zawsze to wtedy przypomnieć. Ten wyrzut sumienia, to mówienie sobie, że jeszcze tylko ten jeden raz ostatni. Te próżnię i pustkę gdy wewnątrz nie ma nic. To uczucie bezsensu i beznadziejności. Gdy nic się nie chce i nie ma sensu. Gdy się wydaje, że się wszystko wie i wszystko rozumie, ale z tej wiedzy nic nie wynika, bo nie ma uczuć, które nadają sens.

150 razy i jeden raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / / 0
Według mnie to wiedza tego sroktorka o opiatach jest bezndziejna, i co to robi na forum osób którą chcą poprawić sobie humoru.

Nikogo to nie obchodzi, nikogo to nie zmieni i nikt nie będzie się zastawiać 150razy skoro tu zajrzał to już podjął decyzje proste?
Wracaj do swojego nudnego, szarego życia doktorku i udawaj dalej ,że świat jest idealny... może zamiast czepiać się opiatowców weź się za stalkerów bo jak przeczytałem o sprawie Amandy Tod to mi nawet koda nie poprawiła humoru... TO JEST PROBLEM A NIE podjeb. komuś portfela na ćwiarę...

wkurw. mnie tacy sztuczni żałośni ludzie chcą zbawiać świat tam gdzie nie mają szans...
gdzie jest ten jego bóg pfe
Uwaga! Użytkownik Evangelion00_PL jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Człowieku, to było 4 lata temu.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 335 / 1 / 0
Czy naturalne opiaty tak wjebują jak te nienaturalne ?
Nie opiaciłem ale dowiedziałem się o maku.
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 1743 / 26 / 0
Nom odstawienie PST z maku jest gorsze od rzekomo głupiej kodeinki, opio naturalne i syntetyczne idą z tym na jedno kopyto, różnica jest w jakości działania i łaskawości skręta ;-)
Non omnis moriar.
  • 221 / 4 / 0
skręt po syntetykach jest dłuższy (metadon vs heroina)
a z tego co pisze Oxan to skręt po helu ma się nijak do prawdziwego skręciora po fencie
  • 343 / 6 / 0
No to źle pisze. Głody po opiatach w rodzaju morfina czy heroina są straszne, przerażające, to są najgorsze tortury, które zagrażają zdrowiu psychicznemu.
.
Trzeba pamiętać, że w PST chodzi o morfine, czyli po ciągu głody po PST są straszne i przerażające tak samo jak po morfinie czy heroinie. Nie można zupełnie porównywać głodów po kodeinie do głodów po PST, bo po kodeinie głody są wręcz niczym w porównaniu do głodów po morfinie.
Uwaga! Użytkownik Motor niczyj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
Motor niczyj pisze:
No to źle pisze. Głody po opiatach w rodzaju morfina czy heroina są straszne, przerażające, to są najgorsze tortury, które zagrażają zdrowiu psychicznemu.
.
Trzeba pamiętać, że w PST chodzi o morfine, czyli po ciągu głody po PST są straszne i przerażające tak samo jak po morfinie czy heroinie. Nie można zupełnie porównywać głodów po kodeinie do głodów po PST, bo po kodeinie głody są wręcz niczym w porównaniu do głodów po morfinie.
O co Ci chodzi z tym PST ?
Zycie mnie nauczyło najbardziej jednego. Nie przysięgaj Bogu czegoś czego nie zrealizujesz. Lepiej milcz.
  • 545 / 8 / 0
Nigdy nie doświadczyłem tych "strasznych głodów" o których piszesz, słowo "przerażające" mnie po prostu śmieszy. A nie należę do ludzi o jakimś szczególnie silnym charakterze. Z mojego doświadczenia wynika, że straszne skręty i straszne głody, występują wtedy, kiedy na prawdę chcesz ćpać , tylko sobie wmawiasz, że chcesz być trzeźwy.
Luk.low@interia.pl
  • 343 / 6 / 0
No bo ktoś tutaj napisał o maku, a mak to m.in. opium z zielonych krzaków maku, to też i morfina oraz trochę kodeiny. Jednak z samych nasion maku można zrobić tylko PST, a niektórzy traktowali PST jako niewinny i tańszy zamiennik kodeiny, ale potem nagle się okazało, że po tym głody są dużo straszniejsze niż po kodeinie.
.
@szachmat. Jeżeli tego nie przeżyłeś, to masz szczęście.
Uwaga! Użytkownik Motor niczyj jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.