Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 279 / 1 / 0
jak ma się MPA do alfy ??? Podobnie działają ?
  • 1893 / 179 / 0
Jest znacznie mniej psychozogenna w porównaniu do alfy, nawet w dużych dawkach tak nie ryje. MPA daje czystą stymulację, bardziej porównywalną do etylofenidatu niż a-pvp. No i dużo trudniej przegiąć niż z alfą, gdzie granica między nakręceniem a manią jest krucha. Z negatywów przychodzi mi na myśl chyba tylko spora wazokonstrykcja. Ale nawet jak przedobrzysz to zjazd będzie nieporównywalnie lżejszy niż po przedawie alfy.
  • 3206 / 175 / 0
jaka najlepsza droga podania dla alfy?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 179 / 0
Dla mnie to był buch za buchem z folii aż do upierdolenia się. Wolałem jarać niż wciągać. IV nie robiłem, oral i dupa - nic ciekawego.
  • 1425 / 80 / 0
każda jest dobra ;) najlepiej połączyć różne drogi podania. jak nie walisz w ciągu to snort jest ok ale dobrze też do tego trochę zjeść lub pod język wrzucić.
  • 183 / 4 / 0
Jak dla mnie wciąganie daje dostatecznie silnego kopa. Jak teraz dojdzie kolejna paczka z alfą to pierdolnę IV zobaczymy efekt.
  • 596 / 1 / 0
Ile mg alfy na pierwsze i.v ?
  • 7 / / 0
ja waliłem 50mg i wypierdalało mnie na 3 godziny pod sufit ;) normalnie szał huya.....
  • 869 / 15 / 0
minimalna dawka, serio. Max 10 mg podawane wolno, żeby zobaczyć jak na to reagujesz. Wiem, że być może część uzytkowników uzna to za zbyt zapobiegawcze, ale moj pierwszy i jedyny iv tej substancji przestraszyl mnie ze wzgledu na hardkorowy wjazd na serce... Dodam, że nie było to moje pierwsze dożylne podanie stymulanta, więc wiedziałam czego mniej wiecej sie spodziewać :rolleyes:
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 3206 / 175 / 0
Macie jakąś inną alfę. Wciągnąłem 250mg w dość krótkim odstępie czasu (~5h) i ze zjazdu nie miałem nic poza zmęczeniem, lekkim otępieniem i niemożnością zaśnięcia. Nie było żadnych psychoz, nawet się ich spodziewałem, a tu nic - zero głosów, gonitwy myśli, przewidzeń w ciemnych miejscach.

dafuq?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.