Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 802 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
..no co ty night garden.....niezaglebiaj sie tak.. :-)
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 0 / 1 / 0
Ze dwa latka temu, poszedlem do kumpla na nowe mieszkanie. Na dzień dobry poszło szkiełko. Jebneło mnie całkiem nieźle, ale uznalismy, ze trzeba się zabezpieczyć na gastro. Oczywiście mieliśmy wiecej jaranka :) Wspólnie ustaliliśmy, że kupimy chałwę - bo słodkie to i na zbaczku nieźle wchodzi. Zajebany pobłądziłem troche po osiedlu, w końcu jednak wróciłem ze sklepu z zakupem. Walnęliśmy sobie po wiaderku i zapusciliśmy film. Byliśmy tak zajebani, że po 2,5 godziny kapnelismy sie że oglądamy go bez polskich napisów, a gdy załączyło się gastro okazało się, że zamiast chałwy kupiłem chałkę :) Niby chała ale przy gastrogigancie weszła zajebiście :)
Uwaga! Użytkownik Rycerz Bakania nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="Rycerz Bakania"]
po 2,5 godziny kapnelismy sie że oglądamy go bez polskich napisów, a gdy załączyło się gastro okazało się, że zamiast chałwy kupiłem chałkę ]

Hahaha, mega ROTFL :-D Poprawiłeś mi humor.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: THC »
deler pisze:
Nagle strasznie mi się odbiło jak bym wypił z litr coli, a z nosa w górę zaczęła unosić się gęsta chmurka jakbym sztachnął się szlugiem
heh może jak brałeś bucha od tego kumpla to zapomniałeś wypuścić :-p
ehh.......
  • 213 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
deler pisze:
Nagle strasznie mi się odbiło jak bym wypił z litr coli, a z nosa w górę zaczęła unosić się gęsta chmurka jakbym sztachnął się szlugiem
Ja tak kiedyś miałem w gęstej kolejce w makdonaldzie w Katowicach ;)
Kumpel patrzy na ten dym i mowi: "kurwa! skąd ty to wziąłeś!?"
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
Moj ziomek tez takie cos ma. Kiedys jechal ze starą ze szkoly i mu dymek w furze polecial. przyyyypałowa sprawa taka dolegliwosc :D
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 884 / 31 / 0
Też tak parę razy miałem, nawet po szlugu raz :)
Wygląda to... osobliwie.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Nie połykajcie dymu :-D znam człowieczka który się tego wyuczył :nuts:
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 645 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
j.w. to jest od połykania dymu. nigdy tak nie robie bo to chujowe jest i w niczym nie pomaga
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 884 / 31 / 0
No na litość boską, przecież nikt naumyślnie nie połyka dymu :nuts:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.