Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 766 / 136 / 6
Kosztowało 15zł za 1g. Moim zdaniem działa (o ile to nie kofeina), ale efekty nie są warte uwagi. Na pewno nie zastąpi koksu.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 56 / 1 / 0
Szkoda kasy na to, wciągłem w sumie prawie 400mg w 3h i działanie bardzo subtelne, do koksu się nie umowy
  • 61 / 1 / 0
około 200mg na raz, po 30 min wypiłem kawę i powiem wam, że kopa ma ta kawa :D
  • 2857 / 619 / 0
Pojawiło się na nowo. Być może tym razem naprawdę, bo z tego co można wywnioskować np. z tego posta viewtopic.php?p=1156133#p1156133 jak i innych dawniej wcale tego związku nie było.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 1 / / 0
Gówno jebane, nie polecam. Wypierdala serducho, wchodzi niepokój, zero euforii, nawet sie konia walić nie chce. Jedyny plus to taki że szybko schodzi. Szczerze bardziej mi się to kojarzy z najgorszym kamieniem niż z coco, z tą różnicą że zejście jest naprawdę spokojne, nie ryje baniaka
ODPOWIEDZ
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.