Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Co do posmaku, to faktycznie jest coś. Nazwałbym to jednak nie metalicznym a po prostu smakiem pateki w gębie.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
a co do nalogow - to dzien po DXMie o wiele latwiej jest sobie powiedziec nie (jezeli nam na czyms zalezy) oczywiscie nieutrzymuje mi sie takie cos dlugo (zaledwie dzien albo dwa po tripie)
Lak(i)er pisze: a co do nalogow - to dzien po DXMie o wiele latwiej jest sobie powiedziec nie (jezeli nam na czyms zalezy) oczywiscie nieutrzymuje mi sie takie cos dlugo (zaledwie dzien albo dwa po tripie)
ja to rzadko ten shit biore wiec nie wiem.. dla mnie to gówniany drug... tylko mnie nie zjedźcie! 8-( :scared:
wujek supra
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.