Więcej informacji: Tryptaminy w Narkopedii [H]yperreala
Parathormon pisze:pffff pierdolenie... nie raz miałem podawane igłą czwórką przy pompce 5ml i siostra cisnęła ile pary, aby tylko mieć spokój i iść pooglądać TVN w dyżurce. Tylko tutaj na hyperrealu ćpuny się nad tym tak spuszczają...
No ale chodziło mi o to, że jeśli użyjesz trochę grubszej igły to będzie później mniej bolało. Chociaż ból po i.m. to i tak nie jest nic specjalnie uciążliwego, to jak zakwasy.
pilleater pisze:Lekki offtop, ale sę pozwolę sę - można ifau@. Tramal, hydroksyzyna i rolki w jednej pompce. 2 tygodnie bitego sińca :) Nie podawałem jakoś szybko czy coś, igła 0.6, nie podaje się po prostu kilku rzeczy z jednej armaty
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
hometa zdecydowanie polecam przetestować najpierw oralnie, podanie im zmienia działanie i u mnie np było mocno, ale zdecydowanie dużo faza straciła. 8 godzin to nie jest tak dużo, ja wiem że to brzmi groźnie, ale szczytowe działanie to tylko parę godzin, potem efekty słabną. Jeśli koniecznie musisz mieć "ekstrakt", to noskiem też działa mocniej i krócej. Jak chcesz, to zjemy w lato ;-).
Łatwiej Ci będzie zapomnieć o pukaniu, jak nie będziesz o tym czytać i pisać :-) .
I wieem, wiem, że nie powinnam o tym pisać, jednak trzymam się już ponad 3 tygodnie i nawet nie jest źle. A w wakacje możemy zarzucić ^_^
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.