Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1521 / 73 / 0
Legal, zamawiaj bez obaw.
tekst powyżej =/= prawda
  • 199 / 2 / 0
Bardzo przyjemna substancja . Bardzo lekka dla ciała . Bez strucia typowego dla ketonów . Lekko pobudza , leciutka euforia no i ta pewność siebie ale pewność bardzo sensowna można konstruktywnie rozmawiać na dany temat bez natrętnego słowotoku no i tego tracenia zahamowań jak po mef , 3mmc typu nawijasz do osób z którymi nie gadałeś od roku czego później trochę żałujesz ;-) . Zdecydowanie na minus wydajność , czas działania i cena . Gdyby nie to mógłbym powiedzieć 'tego właśnie szukałem' .
  • 2428 / 90 / 0
grezehoo pisze:
Modyfikowany Bigos pisze:
Raczej tylko , to że zajebiscie z NEB`em sie komponuje ^_^

a możesz podac co pierwsze czy jak to się robi??
Bierzesz i miszosz procha NEB`a z prochem pMPPPP, no i na sam kuniec rrobisz taki motyf ,że pofstały proszek wciongujesz do swojego nosa , po czym jestes rozjebany :blush:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 68 / 4 / 0
Przeczytalem caly topic, wniosek nasuwa mi sie jeden, zwiazek jest ten dla kumatych ludzi, znajacych umiar. Srodek pokazuje pazur przy braku tolerki na stimsy, brany solo z dorzutkami potrafi wywola euforie a wysokie samopoczucie jest zawsze. idealny na sesje typu Pożegnanie Jesieni, zimy, i wiosny i lata, w celu zmotywowania się do rozpoczęcia nowego etapu w życiu, jakimś jest zmiana pory roku ;) W mojej ocenie pmppp jest bezpieczną kokaina bo, żeby usyskać ta euforie trzeba niezwykle dlugiej abstynencji, poza tym przy braku tolerki, dzialanie srodka wpisuje sie niemal idealnie w opis efektow kokainy. Ale ćpuny, które mają mózgi przerobione przez kilogramy fety, koksu, mefedronu i innych B-K, nie zrozumieją.
  • 11 / / 0
Mam pytanie do pasjonatow farmakologii i chemii, jak wypada neurotoksycznosc jezeli bierze sie go okazjonalnie np. conajmniej raz na miesiac i w ilosci do 0.5-1g podczas jednej sesji?

Druga sprawa, czym może być zanieczyszczony bialobezowy sort?
  • 262 / 2 / 0
zjadlem grama w przeciagu niecalych 4 godzin, na wejsciu potezny kop energii i euforii, jednak zanim zdarzylem sie nacieszyc, trzeba bylo sypac nowa kreske
jesli czytasz moj post, wez pod uwage ze jestem cyborgiem pod wzgledem tolerancji
  • 174 / / 0
mam jasnobezowy kolor ,czym sie rozni bez od bialego ?zanieczyszczeniem
  • 269 / 5 / 0
Re: pMPPP
Nieprzeczytany post autor: 5zł »
Z czym miksowac na nochala? tak zeby bylo na cala noc elegancko.Rowniez gdzies czytalem ze podobno dziala ala kokaina? ktos moze ten kwazikoks skomentowac? jest namiastka?
  • 180 / 1 / 0
daleko temu do k;) jezeli brales dobra K, to napewno Ci nie podejdzie. Jak jadles kupy pod tylko ta nazwa- moze Ci sie spodobac
Uwaga! Użytkownik immortal11 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / / 0
jest mozliwe ze przy oczyszczaniu acetonem wielokorotnie , stracilo na mocy ?
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.