Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 638 / 10 / 0
Łączyłem 3-MeO-PCP z TMA-6 i 2C-T-4. To dysocjacyjne "ogłupienie" schodziło na dalszy plan jak wchodziła psychodela :) Też malało znieczulenie i zaburzenia równowagi, ogółem psychodelik przejmował stery. Sumowała się euforia ze słuchania muzyki, percepcja wzrokowa była tak wyostrzona, że nie wiedziałem gdzie kierować wzrok, wszystko na około wyglądało maksymalnie wyraźnie.
  • 1987 / 108 / 0
a to podobne miałem odczucia z MXE, które jednak wg mnie mocniej dysocjuje, a dużo mniej ogłupia. natomiast serotonergiki, w tym psychodeliki dość mocno spłycały działanie dysocjacyjne, które jednak w jakimś stopniu było. nigdy nie zapomnę trybu "spaceman" po MXE+5-meo-mipt :> choć akurat te dwie substancje niezbyt do siebie pasują.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
Przetestowałem 15mg po godzinie zostało dociągnięte jeszcze 5 i muszę powiedzieć, że trochę mnie ta substancja zaskoczyła działaniem. Takie pomieszanie dysocjanta z psychodelikiem. Wpływ na psychikę faktycznie momentami przypominał mi trochę LSD. Znieczulenie nawet nie było duże, jednak takiej klarowności się nie spodziewałem. Jak na razie dla mnie dysocjant nr1. Bodyload praktycznie niezauważalny, po 9 godź od przyjęcia udało mi się usnąć. Po przebudzeniu daje się nawet w miarę normalnie funkcjonować. Jak ktoś nie próbował to polecam bo warto. :-D
  • 4807 / 268 / 0
Spróbuj zjeść, działanie o wiele mocniejsze niż przyjęte w nos. Uważaj z dawkami.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 204 / 1 / 0
No właśnie nie dopisałem, 15mg zostało zjedzone. Dopiero po godzinie 5 została dociągnięta :)
  • 153 / 2 / 0
Nie decydowałem się na mieszanie z psychodelikiem na 1 raz jednak, po piątkowej przecudownej sesji z 4-aco zapodałem sobie teraz kolo 5 mg, prawdopodobnie dorzucę jeszcze, ale chciałem pierw zobaczyć działanie.
  • 340 / 4 / 0
co z podaniem dożylnie? co z bezpieczeństwem i dawkowaniem?
i da rade ktoś pokrótce przyrównać to do PCP ? (co jest a czego nie ma)
no i czy jest krzyzowa tolerka z DXM/MXE
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
  • 1951 / 15 / 0
Odnośnie IV poczytaj sobie o linzie onleya (czy jakoś tak się to pisze).
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
czy liza olneya nie miała tyczyć się wyłącznie dekstrometorfanu zią ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 340 / 4 / 0
69plateau pisze:
Odnośnie IV poczytaj sobie o linzie onleya (czy jakoś tak się to pisze).
znam temat, czytalem przed pukaniem mxe, lecz przy nim (przynajmniej u mnie na 3 dniowym dozylnym ciągu przy dawkach 50mg/strzal) nie uszkodziłem sobie mózgu, wrecz zakochałem się w dysocjacji serwowanej iv

czyli czekamy na hardcore, który sobie to zapoda? (wrecz w to nie wierze, ze nie znalazł sie smiałek) :p
Kliknij, by zobaczyć prosty przepis na zajebistego metkata.
Daruj sobie b-k RC, zrób własnego ketona 
:finger:

Przepis doszlifowany w 2012/2013, już od dawna nie biorę kota i nie zamierzam
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.