Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3523 / 52 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
codeine pisze:
supravires pisze:
uzywki niszcza hobby, psuja radosc ktora sie czerpie z wykonywania ulubionych zajec... potem podswiadomie kojarza sie one tylko z cpaniem, albo nie maja tego "czaru"
Zgadzam się w 100%!
powinieneś zmienić nicka na "moherine" :-D
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
ja mam takei hobbie, że mam na 'outdoor' od tego roku, jak niektórzy powiedzieliby, używki, :-D ganje ;-)
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
..z muzyki to ja spiewam(lekcje u nauczyciela od emisji glosu tego co prowadzil ludzi niektorych w ,,drodze do gwiaz,, i szansie na sukces,,-za free bo mnie lubi bardzo)...pianino ale czysto hobbystycznie gram ze sluchu nawet nut nieznam..a i tworze muzyke na programach na ps2 i psx1(mam swoje 2plytki nagrane) :-) :-) :-)
kocham muzyke :-D
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
to chwal się nam tu kawałkami a nie :-p
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
WildMonkey pisze:
codeine pisze:
supravires pisze:
uzywki niszcza hobby, psuja radosc ktora sie czerpie z wykonywania ulubionych zajec... potem podswiadomie kojarza sie one tylko z cpaniem, albo nie maja tego "czaru"
Zgadzam się w 100%!
powinieneś zmienić nicka na "moherine" ]

a ty na "WildPussy" :-D
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 802 / 28 / 0
..w sumie to nic specjalnego..zadne zajebiste...takie amatorskie utworki musze je znalesc a potem zobacze moze cos wrzoce.
zapraszalam Cie nA KARAOKE ...to moglabys ocenic ;-)

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 121 / 1 / 0
wisior pisze:
...
a juz myslalem, ze u tego od Słowików :-D
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 189 / 9 / 0
wisior pisze:
..w sumie to nic specjalnego..zadne zajebiste...takie amatorskie utworki musze je znalesc a potem zobacze moze cos wrzoce.
zapraszalam Cie nA KARAOKE ...to moglabys ocenic ;-)
jak ja się wstydzę :-p
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
..e tam...;-) przeciez to nie ty bedziesz spiewac wiec czego sie wstydzisz..?hehe
ps.wodz plonaca woda-ja ci dam slowiki <_< :-D

• 189 / 9 / 0
no chyba że cichacza sobie popatrzeć to tak :-p
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.