Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 73 / / 0
Ziemia uniwersalna Bella Hydrokomplet.
Nawóz na kwitnienie Agrecol - mineral żel.

Ktoś używał, nadają się?
[align=]know your body, know your mind, know your substance, know your source
...
KNOW YOUR BOUNDARIES[/align]
  • 800 / 67 / 0
@lalunah
spróbuj easy sativa, sama jej nie sadziłam, ale podobno potrafi wysoko urosnąć i nie jest wymagająca. Przede wszystkim dostarcz od siebie jej dużo słońca (czyli dobra miejscówa, albo wykarczowanie), jak masz zamiar ją na pastwę losu zostawić. No i odpowiednia ziemia by się przydała do takiego eksperymentu. Moim zdaniem, to taka baza, żeby bawić się w takie rzeczy.
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 989 / 76 / 0
Albo zrobię inaczej. 3 Passiony wystarczą na ten rok, wsadzę do donic wielkich, donice zakopię na spocie, dam ziemi kwiatowej czy jakiej tam trzeba z odpowiednim ph, wymemłam z dolomitem, będę nawoził i podlewał i tyle. Pytanie czy 20l donica na roślinę będzie git czy lepiej 25l?
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 3215 / 416 / 0
5 litrów nie zrobi jakiejś diametralnej różnicy, jeśli jednak masz możliwość użyć tych większych to tak zrób.
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 73 / / 0
Tak ogromna donica (20l) na jedna rosline, to dosc duzo, 10 - 15l w zupelnosc by wystarczylo. Moze posadz wiecej?
[align=]know your body, know your mind, know your substance, know your source
...
KNOW YOUR BOUNDARIES[/align]
  • 2 / / 0
@Azunoth

Myślę, że 10-15l na passiona to sporo za mało, ja jeśli chodzi o outdoora mam zamiar użyć 20-30l donic i z tego co czytałem powinno się używać właśnie takich pojemności
  • 1 / / 0
  • 290 / 4 / 0
Ja wam gwarantuje że z automata spokojnie da się wyciągnąć na oucie +50 gram a nawet więcej niż sprzedawca pestek pisze
Trzeba tylko wszystko odpowiednio dopilnować trening ziemia i nawozy
Debiutowałem w ubiegłym roku z WW, uzyskałem z trzech roślinek 116 gram w tym z jednej 68 Pozostałe dwa krzaczki załatwił mi gryzoń ścinając parę szczytów
Po za tym z automatu można uzyskać dwa plony w sezonie mi się to udało.
Podpowiem tylko że najlepiej zasadzić dwu trzy tygodniowe sadzonki które wcześniej trzeba ztuningować tak aby miała z pięć równych szczytów
Zrobić oczywiście własną ziemie odpowiednio odkwaszoną dolomitem i z dodatkiem wermikulitu, potem tylko sterować cały cykl odpowiednimi nawozami a to druga połowa sukcesu
  • 77 / 2 / 0
a Co powiecie o dwóch automatach na outa, pierwszy Auto Super Skunk, a drugi Auto Big Bang. Dadzą radę dla początkującego? :-p
  • 290 / 4 / 0
voltage13 pisze:
a Co powiecie o dwóch automatach na outa, pierwszy Auto Super Skunk, a drugi Auto Big Bang. Dadzą radę dla początkującego? :-p

Lepiej pomyśl najpierw nad dwoma miejscówkami bo nie zawsze można zebrać plony, i nie na balkonie
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...