Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 62 / 1 / 0
tak dosc klasycznie... nigdy wiecej alkoholu i palenia (fajki.marycha)...jesli nie jestes osoba palaca...klasyczny kac morderca konczacy sie w ok 18. Jesli przegapiam fakty na TVN tzn ze jest juz 19 i naprawde kac jest spory....

efedryna calkiem dobrze sobie radzi w moim przypadku z kacem. tak ok 40-60mg oral...
Uwaga! Użytkownik mikeoslo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 315 / 0
Wciągania bromazepamu i baclofenu nosem, aby zobaczyć czy lepiej klepnie :nuts: Było to w czasach wzmożonego napierdalania fety, więc swojego czasu była to choroba zawodowa ;]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
zdarzało mi się mówić nigdy wiecej benzy i gałki, ale nie z powodu działania tylko przez uzasadnioną obawę o wątrobe i nerki
Uwaga! Użytkownik GreenKing21 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
nigdy więcej soli o nazwie Crack Inside,

po 72-godzinnym ciągu (2,5g poszło) na tym specyfiku nagle mój układ nerwowy oszalał. wszystkie części mojego ciała zaczęły się mega dziwnie ruszać w losowy sposób. te odruchy były też super szybkie. wszystko zaczęło wariować, włącznie z mięśniami twarzy, jezykem wywalonym na zewnątrz etc.

jak się zorientowałem co się ze mną dzieje przypadkowo spoglądając w lustro natychmiast poleciałem na izbe przyjęć w psychiatryku. to jak wyglądałem musiało być masakryczne, bo wszyscy w poczekalni wlepiali gały we mnie z niedowierzaniem. ale dostałem końską dawkę relanium domięśniowo i po 2h ustąpiło... miałem szczęście, bo lekarz powiedział, że mogło mi to zostać na stałe... :nuts:

Scalono
aha i nie piszcie nic w stylu, że jestem głupi albo że jestem debilem bo tyle zajebałem a już wyjaśniam dlaczego....

po pierwszym niewielkim śledziu tego Cracka - od razu utrata kontroli i trzeźwego myślenia, których nie zauważyłem, bo po wszystkich innych substancjach się pilnuję. nieogar na maxa i wpadłem w ciąg. a założenia były jak zwykle - 0,5g dzisiaj. potem za tydzień powtórka. takie to kurestwo niezbadane...

Nie pisz posta pod postem. Fatmorgan
  • 3215 / 416 / 0
opiatów
DOC'a
łączenia 3-MeO-PCP z psychodelikiem i THC
AM i ur
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 419 / 2 / 0
Jebanych marihuanowych ciągów! A najlepiej jakichkolwiek ciągów w ogóle. Magii nie ma, za to życie się jebie. Uhuhuhu, fajnie
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 478 / 22 / 0
Powiedziałem sobie "nigdy więcej" dla gałki i benzydaminy po kilkudniowym ciągu na nich (+maczanka, DXM, alkohol); dosłownie czułem te zatrute, obite, pokiereszowane chemią organy i chciało mi się nad nimi płakać. :'( Od ponad 3 miesięcy trwam w tym postanowieniu. Ale wiem że na wakacje na pewno znowu przyjebię. :blush:
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 414 / 4 / 0
Wódka i amfetamina z podejściem "a co tam, mam w domu jeszcze dwa worki". Zapijanie krechy pięćdziesiątką, tylko, kurwa, która to krecha? Nie mam pojęcia ile wypiłam, wiem że w ciągu tego dnia zjadłam ponad sztukę ścierwa. Skończyło się deprechą, histerią, szukaniem w torebce leków w celu zakończenia żywota.
Na szczęście kumple mnie przypilnowali. W sumie to po tej akcji pilnują mnie do dziś.
And I forget just why I taste, oh yeah, I guess it makes me smile
http://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg
  • 3898 / 239 / 13
Zamiast tych leków mogłaś poprostu zjeść jeszcze jeden worek na raz...

chyba że chciałaś, żeby było jak w filmie
Ostatnio zmieniony 13 marca 2013 przez Parathormon, łącznie zmieniany 1 raz.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 100 / 17 / 0
Nigdy więcej żadnych maczanek. Pierwsza rzecz, po której bałem się o życie i to przy obu z dwóch prób, jakie przeznaczyłem na to świństwo.
Pozdrawiam kolegów psychonautów!
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.