Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jeśli jednak chceta licytancji, to niechaj się tak stanie:
- Wszystkie tryptaminy/fenylki
- DXM
- mj
Powiem wam, że i na trzeźwości, którą też uważam za fazę, nuty mi się podobają
4-ho-met również dał radę, jednak to zupełnie coś innego, już nie zabawka jak to wyżej i raczej kawałki usłyszane podczas fazy zapamiętałem z powodu samej fazy, która mnie przytłoczyła.
MDMA to za gimbusa na wixach dobrze wchodził każdy utwór techno, ale za głębokie to nie uważam, bo nawet DJ Hazel i Manieczki podobały mi się po pigułach za młodu.
Fatmorgan pisze:25d-nbome
Każdy utwór brzmi po tym psychodeliku dużo lepiej. Jeśli ktokolwiek z was będzie jadł owo cudo to polecam muzykę klasyczną. Przy Zimie vivaldiego doznałem psychicznego orgazmu - muszę to jeszcze kiedyś koniecznie powtórzyć
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.