Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
1.25B NBOME
2.MXE/ketamina
3.GBL
4.MDMA
  • 1425 / 81 / 0
^ Chyba nie było jedzone dobre/prawdziwe MDMA.
  • 2714 / 514 / 0
Dokładnie, też tak myślę. Odbiór muzyki po MDMA jest cudowny.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 290 / / 0
Ja to nie odbieram , ja wrecz plyne w muzyce po MDMA ;)
  • 638 / 10 / 0
Acodin, MXE
  • 414 / 47 / 0
Moja Święta Trójca - LSD/Extasy/Jaranie. Od zawsze, na zawsze Amen.
5-HO-La La LaND
  • 32 / / 0
Zdecydowanie najlepsze jest MDMA. Za dawnych dziejów podobało mi się zniekształcenie dźwięku na DXM, aż do spróbowania porządnego piksa :D
  • 1037 / 10 / 0
25D-NBOMe z psychodelików. Z innych substancji najlepiej mi się słucha muzyki na dobrym ugrzaniu.
  • 5299 / 105 / 0
A tam wyliczanki - wszystkie dragi są the best, najlepiej się rozwalić obok subwoofera ;p
Jeśli jednak chceta licytancji, to niechaj się tak stanie:
- Wszystkie tryptaminy/fenylki
- DXM
- mj

Powiem wam, że i na trzeźwości, którą też uważam za fazę, nuty mi się podobają
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1680 / 270 / 0
25D-NBOMe, zdecydowanie z wszystkich które próbowałem, gdy pokój mój zamienił się w dworzec z lat '30 i zaczęło buchać parą a w tle rozbrzmiewał dark jazz to byłem bliski doznania orgazmu dzięki bodźcom słuchowym.

4-ho-met również dał radę, jednak to zupełnie coś innego, już nie zabawka jak to wyżej i raczej kawałki usłyszane podczas fazy zapamiętałem z powodu samej fazy, która mnie przytłoczyła.

MDMA to za gimbusa na wixach dobrze wchodził każdy utwór techno, ale za głębokie to nie uważam, bo nawet DJ Hazel i Manieczki podobały mi się po pigułach za młodu.
Fatmorgan pisze:
25d-nbome
Każdy utwór brzmi po tym psychodeliku dużo lepiej. Jeśli ktokolwiek z was będzie jadł owo cudo to polecam muzykę klasyczną. Przy Zimie vivaldiego doznałem psychicznego orgazmu - muszę to jeszcze kiedyś koniecznie powtórzyć
W ogóle po tej i po kilku innych wypowiedziach widzę, że nie tylko na mnie 25D-NBOMe zrobiło takie wrażenie jeśli chodzi o odbiór muzyki. Nie ma co, chemicy trafili tą substancją w dziesiątkę. :*)
Największy przegryw na forum
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).