Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 62 / / 0
sorry za dubla. nie mam jak zedytować

Wziąłem propanolol jakieś 2h temu, do tego można dołożyć benze?
Propanolol wzięty tylko w dawkach 10mg, dla zastopowania trzęsienia się rąk i kołatania serca. Nie wiedziałem, ze będzie okazja jeszcze do ćpania wyjątkowa

Prosze o szybką odpowiedź, serio szybką. Dzięki z góry
  • 574 / 10 / 0
Brałem po 80mg propranololu + benzo i nic.
  • 4 / / 0
wypadnie zastawka? z moich odczuć na pewno nie jest to lek rekreacyjny ale możne pomoc w odstawianiu lżejszych rzeczy.
łagodzi nerwowość i poprawia skupienie. ułatwia zaśniecie. od kiedy biorę proporanol niemam również problemów z poceniem się w nocy i spokojniej spie.
puki co nie zauważyłem żadnych efektów ubocznych ale na pewno są jak po wszystkim.
aaa pomaga mi w walce z alko... pozdrawiam :)
  • 1358 / 23 / 0
Świetny lek, które pomógł mi na nadciśnienie i problemy z sercem - przez jakiś czas odczuwałem kłucie w klatce piersiowej i lekarz zapisał mi właśnie propanolol, a po dwóch miesiącach ciśnienie spadło i serce przestało boleć :)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 625 / 28 / 0
czym może zaskutkować wzięcie propanololu np przed walnięciem psychodelika IV który normalnie zamienia serce w CKM ?
ten lek zmniejszy siłe i częstotliwość napierdalania serca, czy też może zabije ?
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 1358 / 23 / 0
@januszgarlacz, czytałem na bluelight.ru, że w połączeniu z grzybami komponowało się kilku osobom bardzo fajnie i zmniejszało bodyload, a serce było spokojniejsze. Pamiętam też, że było ostrzeżenie przed mixowaniem z fenyloetyloaminami i amfetaminami, ale samemu nie testowałem tego.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 625 / 28 / 0
w to nie wątpie, aczkolwiek praca serca przy podaniu doustnym diametralnie się różni od tego co dzieje się na wejsciu przy podaniu dożylnym, i nie wiem czy efekt ten nie jest zbyt silny by niwelować go takim środkiem
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 992 / 17 / 0
Szczerze mówiąc, użyłem propranololu do zmiejszenia bodyloadu po 25-i-nbome, 4-AcO-DMT... Oczywiście dawki jak dla bobasów (20mg) i rzeczywiście bodyload mocno zmniejszony, serce bije dużo spokojniej. Jednak na pewno nie warto eksperymentować i brać go dużo. Nie sądze by pomógł przy podaniu dożylnym czegokolwiek. Dobry na zjazd działania...
  • 36 / 2 / 0
brałem to przy odstawce benzo i było bardzo pomocne
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 6 / 0
. Stosował ktoś ten b-b w walce i profilatyce migreny ?
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.