Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1530 / 9 / 0
Pewnie, że potrafi. Jednak u nas małolaty raczej nie mają dostępu do takiego materiału. Sam też nie mam. I dobrze.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 76 / 2 / 0
Mieszkam na południu, do granicy nie mam daleko. Pojawił się u mnie jakiś kryształ w okolicy w cenie 80/g. Jaka jest cena metaamefetaminy w krysztale ?
  • 705 / 16 / 0
Ja do granicy na południowym-zachodzie mam ok. 20km. Czysty kryształ lata u nas po 150-180zł/g lub po 30zł/100mg. Ceny detaliczne we wschodnich Czechach wyglądają niewiele lepiej, i ze względu na cenę właśnie przestali to sprowadzać ostatnio.
Ryyyyyyyba!
  • 76 / 2 / 0
Jaki to ma kolor? coś pod żółty podchodzący?
  • 705 / 16 / 0
Ten który był u nas był półprzezroczysty, na sreberku wyglądał jak mokre "roztopione" szkło.
Ryyyyyyyba!
  • 154 / 1 / 0
Dlatego ja wlasnie wale klasyczna kode z tramcem, buchami i prometazyna.
MAM SWOJ WLASNY, NARKOTYCZNY MIX (TEŻ Z APTEKI) !

Wychodzi na to, że nie narkotyki a apteki są źródłem zła wszelkiego bo zatrudniają legalnie dilerów w białych fartuszkach...

Chciałbym być aptecznym królem miasta (taka legalna mafia) :D
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 3 / 0
to chodzi o czeskie piko czyli metamfetamine robiona za zwyczaj tak zwana metoda butelkowa czyli na ogol jest to syf, bo tak czesi dzialaja. co dobre zostawiaja dla siebie a smieci daja innym krajom. tak bylo z polska (zgorzelec/bogatynia) ale juz nie bierze sie z czech bo sa chemicy miejscowi i robione jest na miejscu. pewnie dla tego teraz czesi to daja do szfabow.
  • 677 / 1 / 0
Zgadzam się z przedmówcą. Znajomi z Bogatyni płyną na tej mecie w najlepsze. Generalnie przygraniczne miasta są już doszczętnie skażone tymi stymulującymi upierdalatorami.
delikatny jestem na zwale.
  • 538 / 6 / 0
W mojej okolicy każdy wali piko ze Zgorzelca albo ze Świecia. Straszne gówno. Już dawno z tym skończyłem choć waliłem bardzo rzadko, ale koledzy dalej się tym trują i do tego drogie 50zł za "100" jak to mówią.Kurwa jak można tak przepłacać !

Niektórzy mogą mówić, że nie próbowałem dobrego piko, ale feta jest 100 razy lepsza wg mnie.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2013 przez Anthony Henderson, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.