Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Mi też eth-cat do miksów najbardziej pasuje,dodaje przyjemnego pierdolnika w bani,w moim przypadku w 6-APB podbił dodatkowo euforie.Wszyscy go negują,a mi żal,że zostaje zdelegalizowany.
  • 2334 / 9 / 0
A-pvp teściłeś?
6+5-APB i na peaku kreska 20mg a-pvp + 60mg 3-FA... tak bym to zrobił po przemyśleniu sytuacji.
Zaznaczam, że to dla ludzi, którzy wiedzą co robią. Żeby się kto nie przekręcił.

etkat to dla mnie wstrętne gówno. Chyba najgorszy keton jaki jadłem
Ostatnio zmieniony 03 lutego 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 61 / 1 / 0
Sam wypada słabo,ale do miksów mi pasi.
A-pvp jeszcze nie miałem okazji ,ale na pewno się przydarzy :)
Jak wypada GBL z furanami? Nie osłabi euforii?
  • 414 / 3 / 0
@groszek konserwowy
Dla mnie połączenie z GBL wypada bardzo dobrze.
Dolewam standardową dawkę laktonu na peaku furanu.

Kolejne polewki GBL'a- kiedy tylko czuję, że mam na nie ochotę....
[Standardowo jak to z gieblem- przy każdej dolewce należy uważać aby nie przesadzić i nie zasnąć.]
  • 761 / 13 / 0
Marchewa jaki RC proszek(dostępny w PL) byś polecił właśnie do 6-ABP- dla stymulacji przed wszystkim i dopaminki?

3-FA- zamówiłem 0,5g, ale stronka przestała istnieć, więc boję się przelewać pieniążki (wał?)- ponoć najlepszy dostępny RC do 6'tki zaraz po kocie - na chwilę obecną.
metkat- bardzo ok, ale rozpada się szybko a nie będę go w Kauflandzie w kibelku syntezować.
NEB- tak jak napisał 69, tylko podkurwienie, chuja warta stymulacja albo to ja niedojebany jestem, że po 200mg nosem tylko wypalony przełyk i nos...
efka/pseudo- no to chyba tylko czarnuchy z Afrika by wpierdalali
kofeina- no tu już dla plejasów i pojebów
4-FMA- surv twierdzi, że też średnio- sama serotonina głównie :/

Tu by się czyściocha przydała(fetka), ale lipa jest u mnie- jak zawsze :/
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Jak działanie a-pvp Ci nie wadzi, to myślę, że to nie jest głupia opcja... a ten miks co wyżej rzuciłem (6+5-APB + 3-FA + a-pvp) sam będę musiał urzeczywistnić.
  • 353 / 5 / 0
Ile 3-FA byście dożucili do 6- APB?
  • 2334 / 9 / 0
Ja bym jebnął ze setkę w nos na peaku. Jak nie wiesz czy Ci pikawa wytrzyma to zacznij od 50.
  • 414 / 3 / 0
@nieobgryzampaznokci
Przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomóc.
Większość stymulantów działa na mnie nieprzyjemnie.
Są jednak związki takie jak meth czy 3-fa za którymi przepadam.
Mixy ów substancji z 6-apb wspominam bardzo miło.
[Nikogo nie namawiam do takich połączeń.]
  • 761 / 13 / 0
Myślicie, że 1 paka antka i metkat z 720 styka na całe działanie 6-ABP- lub chociaż 3/4? Mam przed sobą połówkę owej 3-FA. I nie wiem czy brać ją na tripa- 2-3 porcje po 80 mg. Tolerkę na opio mam praktycznie zerową. kodę szamałem chyba w sierpniu lub na początku września. Gorzej z metkatem. Ostatnio odkurzyłem 0,5g NEBa i trochę dużo jadłem etylofa, który raczej w chodzi w krzyżówkę z b-k.

PS- miałem nie jeść metkata, ale znalazłem całą pakę actaru i resztki kalium. Myślę, że 450 mg wyskrobię. Korci mnie, aby zarzucić 6-ABP(140mg). 45min po tym kodę z antka i od razu syntezować kota. Wypić go i zarzucić resztę 6'tki(110mg). Kiedy kot pozostawi tylko swoją chuj wartą stymulację raczyć się 3-FA. Jedynie co mnie martwi to to, że metkat osłabi działanie w/w proszku i pikawa dostanie po dupie- za bardzo. Myślałem jeszcze, aby zabrać w tripa paczkę Thio i stale roskoszując się metkatynowo-3-FA'owo-kodeinowo-6-ABP'owo-ziołowo-alokoholowym stanem.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.