Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 953 / 4 / 0
jak byłam na detoksie, to była dziewczyna, która paliła durogesici.
mówiła coś o cięciu na malutkie kawałki i 'toczeniu' kulki z tego po folii aluminiowej.
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 78 / 1 / 0
Da się też tak, ale to kiepska metoda. Poza tym fentanyl nie toczy się w formie kulki jak heroina, no i paląc plastry wdychamy dodatkowe gówna.
Uwaga! Użytkownik bluff jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
no tak, jak to tyle zabawy to się nie będę produkować. Chodziło mi o znalezienie w miarę ekonomicznego sposobu i badałem możliwości :)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 149 / 3 / 0
durogesici.. czytalem na opiophile forum że mozna palic. palił je ktoś z naszego forum? jak sie smażą? dobrze? jak o IV to
-extr wodna z kwaskiem czy
-spirytem 95, do wyparowania, zalac wodą i shoot
-czy moze spirytem, odparowac troche i dodac wody i huknąc?

z góry dzieki za odp
ban
  • 78 / 1 / 0
Nof je palił, zobacz pierwsze strony tego tematu.
Uwaga! Użytkownik bluff jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 953 / 4 / 0
do i.v. to ekstrakcja wodna z kwaskiem, spiryt gorzej wyciąga, przynajmniej tak z mojego doświadczenia wynika.
  • 149 / 3 / 0
bluff pisze:
Nof je palił, zobacz pierwsze strony tego tematu.
ale to bylo dawno, nof nie zyje, no i on smazył zelowe
dzieki dolcze

a jaka jest wydajnosc gotowania z kwaskiem? ile minut ma wrzec?

ps gdzie Oxan?? nie ma go juz chyba miesiąc..... :old:

pss. co do spirytu to zalewamy kawaleczek plasterka spirytem ostawiamy na pare godz i juz? czy podgzewamy i dodajemy wody z kwaskiem? hymm?
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2013 przez kurt, łącznie zmieniany 1 raz.
ban
  • 78 / 1 / 0
Oxan jest na wakacjach :)
  • 880 / 23 / 0
Imo duro najlepeij spirytem z kwaskiem z 30-40min aż klej się zrobi biały i zmięknie-pobełtać, odparować do małej ilości(ale nei do 0), pobełtać puki gorące i zalać ciepłą wodą, pobełtać, przywalić, nie umrzeć na zapaść... ;-)
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 953 / 4 / 0
@kurt
jak duro gotowałam na łyżce (małe kawałki plastra) to wrzało mi z pół minuty.
przy pierwszym gotowaniu większość wychodzi, drugie gotowanie jest o wiele słabsze.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.