Wie ktos cos o fenazepamie? Jaka cena i jakie dawki dostepne? Bez recepty to jest u nich?
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
hipollek pisze:jeśli masz pieniądze i nie boisz się wyzwań, możesz mieć wszystko.
Widzę że nikt nie napomknął, więc ja to zrobię. Rzecz której jest od huja na Ukrainie i jest tam w huj tania: palenie.
Ponoć palenie od dili jest tam około 6 razy tańsze niż u nas (patrząc na obecne ceny to nawet więcej), za równowartość 25 złotych można mieć piątala, ale rośnie tam też od huja 'dziczki' - nie udało mi się ustalić co to konkretnie może być, podejrzewam że jakieś lisy, mówili tylko że słabo ale robi.
Słyszałem też od znajomego że był pewien moment gdzie można było kupić BMK legalnie,jak to jest teraz?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.