Wie ktos cos o fenazepamie? Jaka cena i jakie dawki dostepne? Bez recepty to jest u nich?
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
hipollek pisze:jeśli masz pieniądze i nie boisz się wyzwań, możesz mieć wszystko.
Widzę że nikt nie napomknął, więc ja to zrobię. Rzecz której jest od huja na Ukrainie i jest tam w huj tania: palenie.
Ponoć palenie od dili jest tam około 6 razy tańsze niż u nas (patrząc na obecne ceny to nawet więcej), za równowartość 25 złotych można mieć piątala, ale rośnie tam też od huja 'dziczki' - nie udało mi się ustalić co to konkretnie może być, podejrzewam że jakieś lisy, mówili tylko że słabo ale robi.
Słyszałem też od znajomego że był pewien moment gdzie można było kupić BMK legalnie,jak to jest teraz?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.