Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Philipos pisze:
Dr Kitt pisze:
wam też tak mocno podnosi temperaturę po 2c-p ?

Za pierwszym razem myślałem że mam ze 40 stopni, chociaż to mogło być subiektywne. Ciebie też rozgrzewa w ten charakterystyczny sposób że nie jest Ci gorąco jak w zbyt ciepłym pomieszczeniu ale czujesz że jesteś strasznie zgrzany?
Ja to czuję się jak bym był chory, widocznie jakoś mocno mi wpływa na organizm :)
  • 499 / 2 / 0
ja też lubie duże, sniffnołem 20mg, jeszcze widze literki to mogę z wami popisać. dojadłem jeszcze 10mg tak więc narazie zdrętwiały mi dziąsła, a kiedy odejdę w astral tego ni wiadomo :D
  • 803 / 40 / 0
Re: 2C-P
Nieprzeczytany post autor: qtacz »
powodzenia! ;)
i koniecznie opisz wrażenia
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 207 / 4 / 0
Cholera nie wiem ile bym musiał tego zeżreć :) zjadłem 15mg i w zasadzie bawiłem się świetnie. Ogromna trzeźwość umysłu, wizualizacje...nie wiem nie zwracałem uwagi, wkręciłem się w maraton filmowy. Zleciało pyszne 14 godzin tripa z maksymalnym wczuciem w każdy film. Fizycznie, przez pierwszą połowę zimno, mimo, że ciepło było tak obiektywnie. Ale tak poza uczuciem zimna nic nie dolegało. Ciastka, pomarańcze i herbata, obecnie zestaw obowiązkowy na trip zimowy.
  • 803 / 40 / 0
Nieprzeczytany post autor: qtacz »
nie podbijane paleniem faktycznie jest niezbyt wizualne
ja bym zastąpił pomarańcze mandarynkami ;)
ciekawe, jak by wyglądało dimenhydrynatem %-D
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2013 przez qtacz, łącznie zmieniany 1 raz.
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 207 / 4 / 0
nie lubię mandarynek :D a nie podbijam paleniem nigdy. Lubię tę czystość niczym niezmąconą. Palenie pojawia się w drugiej połowie po peaku i to rozłożone w czasie niezbyt mocnych kilka malutkich jointów. Tak czy owak pysznie było. W lutym repeta ;)
  • 31 / / 0
Palenie to tylko na after żeby można było w ogóle zasnąć :)
  • 10 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ksy89 »
Witajcie ponownie...
Miałem niedawno taką akcję, zapaliłem sobie pierwszy raz od dawna zielska... Dużo tego nie było około 1g... na parę osób.
Dodam że cepka waliłem ostatnio jakieś 3-4 tygodnie wcześniej, potem LSD poleciało... Jednak bardziej zauważyłbym że cepa notorycznie waliłem do takiego stopnie że 10mg nic mi praktycznie nie robiło. CP był moją przewodnią substancją podróżniczą, LSD tylko 2 razy...
No i czy jest możliwe że po zielsku aktywuje się psychofaza? Flashback... Nie miałem takiej fazy jak na mj... A bardziej przypominało mi lsdowską jazdę albo fenkową... Odrealniłem się, ludzie przeszkadzali i denerwowało mnie? Czy po prostu dobra wkręta z zatruciem? (było słodkie rzyganko).
  • 2001 / 491 / 0
Na ludzi , którzy próbowali LSD/ innych silnych psychodelików marihuana działa potem inaczej. Już po raz któryś spotykam się z opisem takiej sytuacji.
  • 766 / 136 / 6
Nieprzeczytany post autor: Berig »
KapitanAizen pisze:
Na ludzi , którzy próbowali LSD/ innych silnych psychodelików marihuana działa potem inaczej. Już po raz któryś spotykam się z opisem takiej sytuacji.
Mogę potwierdzić. Po spaleniu się, przed oczyma latają mi różne fraktale (nie są typowo kwasowe, raczej misz-masz przeżyć z rozmaitych doświadczeń - niespecjalnie mocne, ale dostrzegalne), włącza się dialog wewnętrzny i łatwiej podłapać paranoję, kolory też są podbite. Marihuana wzmacnia codzienne HPPD, ciekawy ficzer :cheesy:

Samego 2C-P nie ruszam, od kiedy dostałem od niego (13mg) stanu przedzawałowego, od tamtego czasu zacząłem dbać o serce.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.