Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
idontknow pisze:Nie zrobisz aż tak skutecznej ekstrakcji. Zapomnij po prostu o i.v. z zaldiaru.
No cóż.
mam w kieszeni klonazepam.
Jesli macie retardy, malo wazne jakie, ale szczegolnie polskie poltramy i Tramal (roznia sie, ale oba do iv da sie obejsc). Coz, podziele sie z Wami. :)
A wyglada to tak:
1. - Retardy na jebany pyl - wiadomo, zalac woda (do iniekcji, czy tam sola fizjologiczna, zalezy od kaprysu farmaceutki-ty)
2. - Gotowac, az doslownie cala woda wsiaknie w proszek- tramale maja bardzo higroskopijny wypelniacz (obie wersje, czy to kapsulki, retardy polskie, czy niemieckie, z innymi nie wiem. W zasadzie kazdy lek z tego rodzaju zawiera jakis higroskopijny skladnik - a po to wlasnie, zeby nie walic, ale jak sie umie - to sie da.)
Ok, powstaje nam na lyzce brzydko wygladajaca maz... co dalej...
3. Dolewamy ze 2-3ml wody, dalej gotujemy, tak dlugo, az PRAWIE (bo do konca to watpliwe) oddzieli nam sie masa wypelniajaca plywajaca juz swobodnie w r-r soli Tramadol HCl.
4. Dalej chyba logiczne, ale.. Bierzemy filterek od papierosa, wrzucamy go na lyche/kapsel (co tam preferujecie) z nasza mieszanka, przykladamy sama pompke, bez igly do filterka.. No i coz.. Filtrujemy...
Moga pojawic sie problemy w filtracji, wiekszosc ludzi robi podstawowy blad - cisnie ta pukawke do tego filtra, jakby chcial ja polamac... Niestety zel/masa tabletkowa robi swoje i nie pozwoli nam zaciagnac CZYSTEGO, klarownego r-ru do pompki, jesli bedziemy zbyt mocno przyciskac.. Filtracje dla swietego spokoju mozna powtorzyc pare razy.
5. W celu unikniecia tak zwanej marnacji, zamiast zapodac sobie reszte naszego gluta rectally, dolewamy kolejne 2-3ml wody (jesli to retardy - grzac, jesli natomiast kapsulki - nie ma takiej potrzeby) i spowrotem zaciagamy przez filter...
6. Skladamy sprzet calosc, wlaczamy Needle And The Spoon i dalej wiemy, co z tym zrobic ; ))
Swoja droga... Taka lyche widzieliscie?? :) sluzyla wiernie tyle lat - tyle centow miescila... A dzis polamalem jej uchwyt :)
I tak wyglada moj wieczor :))...
http://zapisz.net/view.php?filename=486 ... 73_bmp.jpg
Pozdrowienia mordeczki !
Operacja trochę czasochłonna, ale opłacalna. Dzisiaj mi trochę nie wyszło, jutro spróbuję jeszcze raz z nieco większą dawką i opiszę :)
P.S. Szkoda łyżki, czas zrobić sobie "kapselek od wódki" :D
thomer pisze:Siemasz BlueV :) A ja dzisiaj zapodałem 350 mg kapsułek - trochę tych niemieckich, trochę tych polskich. Rzeczywiście, chujowa ta filtracja na maksa, ale myślę że mam na nią sposób. W zasadzie nie różni się mocno od tego Twojego, z tym że czy to kapsułki czy retardy czy inne chujostwa - lepiej jest przygrzać. Najpierw rozmieszałem tramal z kapsuł w wodzie do iniekcji, pomieszałem konkretnie - całą maź była białą, gęsta i w ogóle. Po podgrzaniu tego roztworu, masa tabletkowa osiada się na dole łyżki, a z brzegu można zaciągnąć niemal przezroczystą ciecz. Wiadomo, że po takim jednym zaciągnięciu są straty - dlatego dolewamy wody, podgrzewamy, mieszamy, czekamy aż ostygnie, czekamy aż masa tabletkowa osiądzie się na dole. Wtedy filterek papierosowy na brzeg łyżki (tak, żeby zaciągać ciecz a nie masę). Operację można powtarzać ze dwa, trzy razy, myślę że wtedy straty nie będą za duże. Po takim procesie może nam wyjść nawet z 10 ml roztworu tramadolowego - odparowujemy nadmiar, czekamy aż ostygnie, i, dla pewności - jeszcze raz filtrujemy. No i hukamy
Operacja trochę czasochłonna, ale opłacalna. Dzisiaj mi trochę nie wyszło, jutro spróbuję jeszcze raz z nieco większą dawką i opiszę :)
P.S. Szkoda łyżki, czas zrobić sobie "kapselek od wódki" :D
A z czasochlonnoscia.. Kapsulki to 15 min nie wiecej roboty lacznie z grzaniem i wszystkim :)
Widziales ta lyche o ktorej Ci mowilem? W moim poprzednim poscie :D Ogromna <3 i juz sie nie nadaje...;((
tramadolu w ogóle nie opłaca się pukać, skoro ma pełną biodostępność z żołądka
Zreszta nasz kochany idk pisal kilka postow wstecz, dlaczego walimy tramal iv... Ja tez nie... Ale mam fetysz, poza tym w mixie - czasami pukne, bo po prostu lubie. :) Oralnie, rectally z 5% wieksza BA. Ciekaw jestem co, jesli o podanie IV - tak naprawde i tak nie zadziala, zadzialac miala prawo 15 midki. Tak czy siak tramal musi sie zmetabolizowac, nawet po podaniu iv - zeby zaczal dzialac.. Niestety..
AA THOMER !! Skoro juz masz, zarzucic tetre i alprazolam zamiast clonazepamu do tramalu, czy kody - jest na prawde swietnie,. sproboj :)
eis pisze:no a jakby zrobić jakąś ekstrakcje? i nie mam sił czekać tyle czasu aż mi wejdzie z żołaja.
A za Zaldiar ze wzgledu na paracetamol sie po prostu nie bierz jak to wyjasnil Ci juz idontknow....
A Antidolu da sie zrobic niemal 99´czystego rr, tak, ze gdyby to nie byla kodeina - serio bym myslal nad pukaniem - ale to juz na prawde na glodzie... Zaldiar ma otoczke ´owszem, mozna ja zmyc, ale lepiej przefiltruj, wypij, zrob sobie dobra, mocna kawke, jesli palisz, zapal papierosa, poloz, czy usiadz wygodnie i delektuj sie... Kawa, kawa.... wlasnie kawa - masz jakies zabezpieczenie przeciw padaczce=?
Pozdro!
idontknow pisze:tramadolu w ogóle nie opłaca się pukać
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Oltun - ale kurde, powiem Ci, ze nie raz, nie dwa po huknieciu 300ß400mg nie poczulem nic, podczas gdy PO grzalo oostro.
A dodam, ze troszke pojechalem ne kodzie, buprenorfinie, bo bylem na ciagu 1g doba na T.. Od tygodnia jakos nie ruszam T - tzn. mam na mysli ograniczam , bo kogo ja tutaj oszukam...
Oltun ! Odbierz piwa ! :)
Robota z tabletek nie ma moim zdaniem sensu. Co z tego, że doustnie jest 70%, a dożylnie 100%. Przygotowując tabletki do iniekcji i tak nie wyciągniemy z nich całego tramadolu, więc praktycznie na jedno wyjdzie.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.