Ten pseudo Noopept cos dziala ale jak sie ma do oryginalu - pewnie nigdy sie nie dowiemy :)
Warto zauwazyc, ze w prawdziwym ruskim zaleca sie 2x mniejsze dawkowanie.
Leci 4 dzień, dzisiaj pierwszy raz wezmę 3 dawki. Wagę dzisiaj odbiorę z poczty (mam nadzieję, że to waga) więc póki co wciąż odmierzam łyżeczką która była w zestawie. Póki co nie zauważyłem pozytywnych efektów - jedynie delikatne rozleniwienie, szybciej się męczę, czuję się trochę osłabiony i znacznie obniżone łaknienie (wczoraj po pracy wmusiłem w siebie pierwszy obiadowy posiłek od wtorku, tak to jechałem na kilku kanapkach i niewielkiej ilości warzyw dziennie). Dawkowałem raz ~7 rano i drugi raz ~19-20 wieczorem, dzisiaj zjem jeszcze raz ok 14-15
Po dzisiejszym robię przerwę
O co chodzi z tą ceną 9 tyś. funtów? Jak to zamówić w normalnej ilości?
BTW nie macie problemów z paczką? Ja rozumiem zamawiać tabsy oryginalne, zapakowane, ale taki woreczek z białym proszkiem może... wzbudzić podejrzenia :D
To jest 9 funtów z ogonkiem :wall:
Podróba - efekty nieznane. Oryginał na pewno kiepski nie jest a już szczególnie w porównaniu z ultra-chujowym piracetamem.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Efekty piracetamu to kwestia bardzo indywidualna.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Jestem ciekaw jak wygląda sytuacja u innych osób, które również przyjmują noopept z alledrogo?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.