Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Alexander Shulgin, PiHKAL
pikawa zapierdalała gorzej jak po fecie, ciężko było cokolwiek powiedzieć ze wzgledu na sztywny jezyk... I nikt mi nie powie, że to było zwykłe ziółko...
lucyper2 pisze: Ja zazwyczaj odmawiam dalszego palenia już po 2 buchach.
Dwa buchy mi spokojnie starczały.
Nie rozumiem swoich znajomych, jak oni potrafili spalić 1g na dwóch :) Ja bym po takiej ilości zasnął.
Nie rozumiem swoich znajomych, jak oni potrafili spalić 1g na dwóch ]
To się nazywa tolerancja...
Jean Cocteau
dobson pisze:codeine pisze: Nie rozumiem swoich znajomych, jak oni potrafili spalić 1g na dwóch ]
To się nazywa tolerancja...
nawet to co w Holandii sprzedaja to jest z morokka i tamtego regionu z importu. a u nas z ALBANII ... ale itak mi nie uwierzycie , pocztajcie na jebanym internecie w koncu siedzicie przy kompie
PS: tylko nie mwocie ze nakrapiaja wam ziolo heroina albo kwasami
to co sam wychodujesz to jest slabe gowno. a te zielone co pala teraz jest z importu i jest produkowane w specjalnych pomieszczeniach itd. mmmmm powiem tylko jedno slowo HYDRO
lucyper2 pisze: Bzdura. Widać nie paliłeś zioła dobrego hodowcy, który miał dobre nasiona.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.