Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
Nawet po filtrze był jakby mętny, widać było w pompce że co gęstsze w dól leci.
Nozer pisał chyba wcześniej, że jak nie szło, to octu dodawał i pomagało. (gdzieś słyszałem że ocet iv może wywołać białaczkę ;p)
No trudno, jak się nie uda, to się pobawię i spróbuję tym domowym przepisem trochę "skały" zrobić, tak czy inaczej będzie ciekawie.
ps. wg mnie i znajomych nie ma roznicy pomiedzy dobrym krakenem palonym a i.v
A ja Wam powiem , że dla mnie kryl jest nawet mocniejszy od iv . A wale iv dlatego że mieszam w pompce razem z helem więc dlatego...
A we wtorek zrobiłem fajny eksperyment w jednej pompce koksik a w drugiej brown , potrzebnych będzie wam jeszcze 2 ludzi ewentualnie po większych gimnastykach 1.
Wystawiacie obie ręce jeden typ łapie za pompkę z koksem a drugi za pompkę z helem . Jednocześnie się wkuwają jeden w lewą rękę drugi w prawo i jak już oboje trafią jednocześnie podają . Bardzo fajne , mi się podobało ale za dużo jebania z tym , ale eksperyment jak najbardziej na tak.
Blu pisze:Ma to swoje plusy i minusy, wejście (kop) jest mocne i bardzo przyjemne ale krótkie i potem całe działanie też krótsze niż po wciągnięciu. Duże ciśnienie na powtórnego strzała i tak aż do końca worka.
Blu pisze:Duże ciśnienie na powtórnego strzała i tak aż do końca worka.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.