Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Ja jak jestem na "głodzie" nikotynowym to każde palę. Nawet mentolowe, które sępie od starej :)

P.S.

I tak najbardziej smakują tzw. "Cudzesy" ;)
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
[quote="codeine"]
Ja jak jestem na "głodzie" nikotynowym to każde palę. Nawet mentolowe, które sępie od starej ]

Hehehe ah Skąd ja to znam :-D ;-) Ostatnio przeżuciła się na Red - Whit'y mentolowe bleee :cool:
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: avrey »
codeine ja sadze ze najlepiej smakuje ostatni ;)
  • 45 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fantazia »
[quote="LeonardoDaVinci"]
w polsce też są fajki goździkowe]

Tak, słyszałam o tym, nawet te BACK-i są do kupienia, ale w internecie. Braciak zamówił, bo mu bardzo posmakowały, no ale nie są już tak dobre jak te, które przywiózł. W każdym razie - dzieki za info.

pozdro.
"Nie proś nigdy! Nie skomlij jak zwierz! Bierz, ja proszę ciebie, zawsze bierz!" F. Nietzsche
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mtx171 »
Heh ja zaczalem stosunkowo niedawno od (uwaga) czerwonych Nevad, potem L&M (czerwone). ostatnio kupilem sobie czerwone marlboro i byly fatalne. musialem oddac je kumplowi bo niemoglem ich skonczyc.
Tak ogolnie to pale okazjonalnie. Potrafie tydzien-dwa o tym niemyslec, a jak mi sie zachce to powiedzmy 1-2 na dzien.
Uwaga! Użytkownik mtx171 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Ja to teraz palę Pall Malle czerwone. Nie ćpam to mam hajs na dobre papierosy :)
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: sid »
A ja palę bardzo mało. Jakiś miesiąc temu kupiłem paczkę L&M'ów niebieskich, wczoraj je skończyłem. ;-) pierwszy raz zapaliłem w podstawówce, pamiętam jak ojciec czasem wychodził do sklepu to mu podkradałem Mocnego - wtedy siadałem na balkonie i marzłem, paląc szybko żeby zdążyć przed jego powrotem ;-) w gimnazjum nie pamiętam żebym palił, później w 1 liceum mnie qmpel troche zagonił do palenia ale i tak mało paliłem :-D

W tym roku kupiłem... 2 paczki, na początku roku Routy 66 czerwone, i ostatnio niebieskie l&m'y ;-) teraz jak dostanę wypłatę to spróbuję upolować Lucky Strike'y, a jak nie znajdę to chyba Marlboro czerwone kupie. 3 paczki na rok to chyba nie jest dużo? :-D

btw, palił ktoś kiedys beedies?

http://www.allegro.pl/item137262959_pap ... rety_.html

takie coś, też chyba kupię na spróbę :-)
  • 164 / 7 / 0
sid pisze:
btw, palił ktoś kiedys beedies?

http://www.allegro.pl/item137262959_pap ... rety_.html

takie coś, też chyba kupię na spróbę :-)
Paliłem jakiś czas temu, ale niestety skończyły się.

Jak dla mnie zdecydowanie lepsze niż zwykłe fajki.

Podczas częstowania zauważyłem, że ludzie mówią, że smakuje im bardzo lub że nie smakuje w ogóle.

Zamawiałem na allegro 500 sztuk za 50 zł + opłata celna (ok 100 zł).
Uwaga! Użytkownik Sterylny Marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sni:F »
pale 4 latka :-/ i niestety bez faji rano dostaje korby :nuts: probowalem zucac ale nieudalo mi sie na dluzej niz jakies 2 tygodnie :huh: ulubione Golden American Red innych nielubie chociaz jesli niema wyjscia to zapale ogulnie whuj uzalezniajacy shit :-D aha czasem zdazalo sie ze jaralem skrety redbula mocnego waniljowego bardzo dobry tyton jak dlamnie :cool:
Uwaga! Użytkownik Sni:F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Używkowicz »
Palę od 10 lat.Początkowo też paczka na tydzień mi starczała.Teraz potrafię skopcić nawet 3 paczki(przy piciu) normalnie to tak 1,5-2 paczki dziennie.Zawsze uprawiałem jakiś sport i nie odczuwałem bardzo skutków palenia.Ale ostatnio nie mam czasu na ruch i zaczynam odczówać.Paliłem praktycznie wszystko co związane jest z nikotyną.Kiedyś palenie sprawiało mi przyjemność w każdej sytuacji ,teraz tylko przy rannej kawie ,po obfitym posiłu albo przy chlaniu mi smakują.W paleniu widzę same minusy ,ale nie mogę rzucić.Szczerze to nawet nie próbowałem. Gdy nie mam fajek to staję się agreywny ,wszystko mnie wkurza ,jestem nie do życia.Wiem ,że najlepijej po prostu rzucić z dnia na dzień.Ale może ktoś ma jakieś skuteczne patenty na rzucenię palenia.
Uwaga! Użytkownik Używkowicz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.