Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 354 / / 0
No to powiedzmy że na ten reset poszła nawet pierwsza paczka. Tak, powinno Cię ładnie poskładać. Napisz później czy coś się w końcu ruszyło czy nie.
Aha domyślam się że nie łykasz tydzień w tydzień, albo dzień w dzień?
Gwiazd, sięgnąć gwiazd.
  • 428 / 4 / 0
Z tego co kojarzę to reset powinien być brany w jeden dzień, a dawka właściwa w drugi, bo tak to jakby całe 1350mg liczy się jako reset (ale nie jestem pewien co do tego). No ale, reset czy nie, masz rację - 1350mg powinno i tak poczesać nieźle, więc dziwna sprawa. Jeśli później nadal nic nie poczułeś, to spróbowałbym jeszcze raz na następny dzień, ciekawe czy wtedy podziała.
pamparampam
  • 640 / 7 / 0
Ja odczułem coś takiego jakbym był zżyty z DXM i nie tyle na mnie nie działa co poprostu nie robi już takiego wrażenia jak kiedyś
  • 207 / 2 / 0
Co do wczorajszego tripu to w końcu weszło :D Jeśli chodzi o robot walk i uczucie "nietrzeźwości" ale nie miałem halucynacji, a po to brałem :( Tak nie łykam tydzień w tydzień teraz już rzadko, a dzisiaj już nie mogę, bo mam sprawy do załatwienia.
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
  • 3854 / 316 / 0
Dzisiaj zapierdoliłem se 900 mg, i bardzo, ale to bardzo się zawiodłem. Prawie 10 mg na masę ciała, a tu takie smuty. Czy w deksie istnieje coś takiego, jak kapryśność ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 57 / 0
Oczywiście. :)
Zależy też jak często i jakie dawki szamasz.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 397 / / 0
Dziwne...
103kg wagi, zarzuciłem 15tab - 225mg. i praktycznie nic nie czuje (po 3 i pół h).
Tak wiem, powiecie, że za mało, ale mój organizm jest dość wrażliwy na DXM - wczoraj 10 tab - 150mg. mnie pokopało (a po 30 miałem niezłego bad tripa)

Czy to ma związek z tym, że wczoraj zarzuciłem (na pusty żołądek)? Dziś zarzuciłem 4h po obiedzie.

Edit. Poprzednio (nie licząc wczorajszego dnia) zarzucałem deksa z rok temu.

Edit2. Chyba zaczyna działać... Tylko czemu aż tak długo trzeba było czekać?
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2013 przez Ekson, łącznie zmieniany 3 razy.
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 2372 / 57 / 0
Czasem tak jest, że długo się ładuje.
Po dłuższej przerwie istnieje coś takiego jak reset - trzeba przyjąć jedną dawkę by pobudzić. Druga w kolejnym dniu powinna zadziałać ook.

Kiedyś po zarzuceniu 450mg czekałem chyba ze trzy godziny i myśląc, że już nic z tego położyłem się spać. Obudziłem się na peaku. %-D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 397 / / 0
No w moim przypadku było odwrotnie. Pierwsza dawka mnie wykręciła, druga (następnego dnia, tj. wczoraj) już dużo słabiej, mimo, że zarzuciłem 50% więcej niż poprzednio.
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 2372 / 57 / 0
Mnie się wydaje, że po prostu nie masz nadwrażliwości aż takiej jak się Tobie wydaje i IMO bym spróbował te 300mg.
Albo wyjątkowo kapryśny dex jest.
Jak coś to po wrzuceniu zjedz rosół. %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.