Oj przestań, bo to pierwszy i ostatni raz? ]
Ale ja nie piszę, żeby nie :-D
Tylko kocyka mi żal :-p
a wy już kocyki i bzykania...
btw. to prawda ze jak kobieta ma zimne wlasnie sotpy to nie dojdzie?:D
btw. to prawda ze jak kobieta ma zimne wlasnie sotpy to nie dojdzie?]
A czy to prawda, że jak ma zimne ręce to jest dziewicą? :-P
Jean Cocteau
jak mi jest zimno i sobie zajaram to zaraz robi mi sie cieplej i nie odczuwam zimna, rece mam cieplejsze itd...
Ogolnie to wychodzilem sie zima zawsze spizgac szedlem w miejsce docelowe jaralem i bylo mi cieplej...
Ogolem po jaraniu to mam cos takiego jak po alkoholu...
Wy tak nie macie :O ?
moze jestem jakis inny ale:
jak mi jest zimno i sobie zajaram to zaraz robi mi sie cieplej i nie odczuwam zimna, rece mam cieplejsze itd...
Ogolnie to wychodzilem sie zima zawsze spizgac szedlem w miejsce docelowe jaralem i bylo mi cieplej...
Ogolem po jaraniu to mam cos takiego jak po alkoholu...
Wy tak nie macie :O ?
ja tak mam, nie wiem jak wy...
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.