Oj przestań, bo to pierwszy i ostatni raz? ]
Ale ja nie piszę, żeby nie :-D
Tylko kocyka mi żal :-p
a wy już kocyki i bzykania...
btw. to prawda ze jak kobieta ma zimne wlasnie sotpy to nie dojdzie?:D
btw. to prawda ze jak kobieta ma zimne wlasnie sotpy to nie dojdzie?]
A czy to prawda, że jak ma zimne ręce to jest dziewicą? :-P
Jean Cocteau
jak mi jest zimno i sobie zajaram to zaraz robi mi sie cieplej i nie odczuwam zimna, rece mam cieplejsze itd...
Ogolnie to wychodzilem sie zima zawsze spizgac szedlem w miejsce docelowe jaralem i bylo mi cieplej...
Ogolem po jaraniu to mam cos takiego jak po alkoholu...
Wy tak nie macie :O ?
moze jestem jakis inny ale:
jak mi jest zimno i sobie zajaram to zaraz robi mi sie cieplej i nie odczuwam zimna, rece mam cieplejsze itd...
Ogolnie to wychodzilem sie zima zawsze spizgac szedlem w miejsce docelowe jaralem i bylo mi cieplej...
Ogolem po jaraniu to mam cos takiego jak po alkoholu...
Wy tak nie macie :O ?
ja tak mam, nie wiem jak wy...
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.