Dział o sprawach, w których zarzut nie opiera się na Ustawie o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: happypills »
heheh jak ona ci taki numer wykrecila, a ty jej teraz tez chcesz rownie milutko odplacic to znajomosci rzeczywiscie tylko pozazdroscic :)
baby to jednak wredne stworzenia :>
  • 70 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: KoraS »
Baby są przejebane. Ja bym jej podrzucił 1g fetiszu do chaty i zadzwonił na pały że handluje.
  • 20 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: snorri »
McOffsky pisze:
btw - jako ze gwałt gwałtem powinnien odciskac i ze moje najwieksze wystepki przeciw prawu juz policji sa znane wiec juz nie mam nic do stracenia - jak długo po aborcji mozna wykryc w organizmie kobiety slady tabletek wczesnoporonnych?
jeżeli chodzi ci o tabletki np. postinor, czy jakos tak, to nic nie zrobisz bo sa to legalnie dostepne srodki na recepte. Inaczej sprawa ma sie z aborcja czynna ze tak powiem.
honesty is everything.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
McOffsky pisze:
zapytalem policjanta przy podpisywaniu wniosku o taka kare tymi słowami: "Ja wiem za Pan raczej nie moze mi powiedziec, ale jesli mozna chciałbym wiedziec czy ona wpadla przypadkiem z ta legitka, wpadła specjalnie - czyli specjalnie nagrala sytuacje tak zeby ja zlapali czy to było uprzejmie donosze?" Policjant przejzal papiery i stwierdzil "Druga lub trzecia opcja". dodac trzeba ze to była toksyczna znajomosc ktora powodowala mi duuuze problemy w zyciu i trzy dni przed cala akcja zerwalem z nia kontakty.

btw - jako ze gwałt gwałtem powinnien odciskac i ze moje najwieksze wystepki przeciw prawu juz policji sa znane wiec juz nie mam nic do stracenia - jak długo po aborcji mozna wykryc w organizmie kobiety slady tabletek wczesnoporonnych?
Chłopie masz wgląd do WSZYSTKICH papierów!Łącznie z jej zeznaniami,do wszystkiego co dotyczy twojej sprawy,więc wal na komisariat i proś o ich okazanie a jeśli piesek odmówi poproś o jego odmowę na piśmie.Co do komputera to obawiam się ,że niestety straciłeś go na amen.Możesz poprosić o oddanie go bez twardego ,ale im nie chodzi o sam twardy ale właśnie komp bo samym twardymm nie mogłeś dokonać przwestępstwa.Tak w ogóle to trzeba było się nie przyznawać,chuja by ci zrobili z tym fałszerstwem choć na bank przyjebali o inne rzeczy na kompie.
Ostatnio zmieniony 07 października 2006 przez WildMonkey, łącznie zmieniany 1 raz.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
amoze laska za twoja namowa usunela ciaze?..i chciala wten sposob ci sie odegrac zato(tylko zakladam oczywiscie)
ps.mszczenie sie sprawi ze bedziesz takim samym konfidentem jak ona...to tak jakby okrasc zlodzieja-przez to stajemy sie tacy jak on.
ps2moim zdanie i baby i chlopy maja takie same odjeby.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 763 / 6 / 0
sory za offa ale wolę się jednak wypytać (trochę się boję):
jechałem jako kierowca z kolegą do szkoły i mieliśmy wypadek (coś z 10 dni temu). nic się nikomu poważniejszego nie stało ale maluszek (19letni) do kasacji będzie (taniej od remontu będzie nowego kupić). wina moja ewidentnie (chwila nieuwagi). z nieprzepisowych rzeczy to może tyle, że akurat świateł włączonych nie miałem.
i tu pytanie: jakie będą tego konsekwencje? pewno mandat (duży? a tam i tak nie zapłacę. w końcu nie zarabiam. [ciekawe, że wezwanie na przesłuchanie jeszcze nie przyszło]), nieprzyjemności na komendzie, czy coś jeszcze?
ściemniać co do przyczyn, czy mówić jak było?
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Jechales na czyms?

jesli masz ubezpiecznie, to uezpieczyciel wyplaci poszkodowanemu a tobie da wieksza skladke.
Jesli nie masz ubezpieczenia, lepiej zbieraj na pokrycie kosztow naprawy autka poszkodowanego....
  • 763 / 6 / 0
jechaliśmy moim autkiem i prócz mnie i pasażera nikt nie ucierpiał (my też byliśmy tylko trochę poobijani. jak to po takim koziołkowaniu).a OC oczywiście jest.
chodzi o inną rzecz: co mi może od policji grozić?
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Nic.
Jeśli nikt nie ucierpiał śmiertelnie to nic. Chyba że mogą docisnąć Ci coś np. za nieumyślne spowodowanie wypaku ale mocno w to wątpie
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
moment, moment
GOW, a zglaszales sprawe na psy? Czy ktos zglosil? Ktos to widzial? Juz byli w domciu i jak usunales pojazd?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.