Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 185 / 3 / 0
Lek o właściwościach uspokajających, kto słyszał coś lub brał niech się wypowiada. Według encyklopedii stosowany na niepokój, zaburzenia w zachowaniu, zaburzenia snu. Mdłości i wymioty. Świąd i alergie. Therelene stosuje się jako środek uspokajający przed operacjami przed zastosowaniem narkozy.
Myślę, że może mieć jakieś właściwości rekreacyjne. Jak nie to i tak jestem ciekawy jak działa, czy uzależnia, jaki ma potencjał przeciwlękowy.

Zmiana nazwy wątku na polski. a.a.
Ostatnio zmieniony 17 grudnia 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
  • 3523 / 56 / 0
A więc w moim przypadku lek ten sprawdzał się jedynie jako nasenny, ale jego wadą jest długi okres półtrwania i ciężko jest się dobudzić drugiego dnia. Działania przeciwlękowego nie zauważyłem i niestety lek ten nie nadaje się do brania rekreacyjnego. Żadnej euforii, polepszonego humoru nie ma jest za to ogromna ochota na położenie się spać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.