Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 124 / 7 / 0
150 na pierwszy raz (bardzo dawno brałem cokolwiek a'la MDMA)?
  • 99 / 1 / 0
Re: MDAI
Nieprzeczytany post autor: Orme »
Myślę, że w sam raz. Miłego :-)
"Pamiętamy dobre i złe czasy, mimo że większość nie jest ani dobra, ani zła. Po prostu jest."
  • 124 / 7 / 0
A jak kwestia dorzucania? Daje cos? Po ile dorzucić? Tyle co na start?
  • 2334 / 9 / 0
Jadłem to ostatnio, małe kryształki. W wypadku mojego sortu 250mg to takie minimum, żeby poczuć coś sensownego.
Ostatnio zmieniony 08 grudnia 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 124 / 7 / 0
20 minut temu 150 mg i juz robi się dobrze :-)
  • 427 / 2 / 0
Syntrax do czego bys porownal rodzaj eufori oferujacy mdai? W strone ketonow czy moze blizej apb?
  • 124 / 7 / 0
Ciężko powiedzieć. Morda się nie zamyka, jest leniwie, ale w pozytywnym znaczeniu. Fale zadowolenia, lekkie ciarki, poca się dłonie. Jest bardzo ok, relaksująco, ciepło. Lekki nieogar, ale zero dramatu z tego powodu. Idealnie do domu z przyjacielem. Klub też się nada :-) Przyjaciel ma rozbudzony zmysł dotyku (jemy razem). Lekka mgiełka przed oczami, zrenice duże, ale nie tak strasznie jak po MDMA. Lekkie napiecie w szcece, ale bez szczekoscisku. Fajki smakuja wybornie. Speed minimalny, kolory wyraźnie ostrzejsze. Na start 150, 45 minut później 80 i godzinę później 110. Polecam, Paweł Deląg.
  • 124 / 7 / 0
Proszę o scalenie z poprzednim postem. Nie mam porównania z ketonami. Od trzech lat nic nie jadłem z tej "dziedziny". Po kolejnym odrzuceniu - 120 – robi się lekki mindfuck. Blednik delikatnie siada. We dwóch zjedlismy po ok. 400 (lacznie). O jest okej.
  • 427 / 2 / 0
Mimo wszystko raczej malo wystrzeliwujacy temat, domyslam sie ze jesli ktos nie ma problemu ponad 0.5g apb ojebac przez noc to mdai raczej czalu nie zrobi...
  • 1951 / 15 / 0
Jeśli ktoś je 0,5g apb na imprezie to powinien sobie długą przerwę zafundować.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.