A mieć problemy ze zmianami nastoju, przewlekle obniżone samopoczucie, albo jakieś depresje - przejebana sprawa. Dlatego myślę, ze warto mieć na uwadze BHP stosowania każdej substancji.
0202122 pisze: Substancje z grupy MDxx nie stosuje się codziennie. Powinno się robić co najmniej 2 tygodniowe przerwy.
Jeżeli kolega wyżej jadł MDxx przez jakiś czas, a potem przerzucił się na koks (czyli coś co działa na dopaminę) to mógł nawet nie zauważyć pogorszenia się nastroju związanego z ubytkiem serotoniny. Tak przynajmniej mi się wydaje. Ewentualnie pogorszenie nastroju wiązał z zejściem koko.
Jak kiedyś przesadziłem z MDxx to alk potrafił maskować objawy gorszego samopoczucia.
scalono - surv
tak poz atym to uzywam MDA tylko przez krotki czas ,nie mysleliscie chyba ze bd wpierdalac dzien w dzien jak ssri ?! ;d moze nie potrzebnie przyrownalem ,bo taki ot co eksperyment zawsze musi zakonczyc sie pouczaniem ;))) pzdr.!
PiHKAL pisze:The fact that MDMA and MDA are not cross-tolerant strengthens the argument that they act in different ways, and at different sites in the brain.
2 legalne w polsce prekursory , jedna reakcja i mamy ;pp no moze nie jedna ale kazdy laik to by zrobil
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.