Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Chyba ty masz lepszą trzeźwość jak bierzesz po tylu ciągach.
Ktoś mało wprawiony może się nawalić giblem w 3 dupy i być na pograniczu świadomości, wtedy jest grubo na maksa
zreszta ja do GBL/GHB polecam muzyke na glosnikach plus pare domownikow z ktorymi mozna pogadac/posmiac sie wtedy czuc moc GBL/GHB, jak sie siedzi samemu w ciszy to efekty sa calkiem inne ...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Mam ochotę zamówić i wrzucić raz na jakiś czas, tylko mi w tym czegoś brakuje i tak bardzo nie ciągnie do zamówienia.
Jestem na sele 15mg i piracetam jakoś 3200mg, no i zastanawiam się czy jakby co to mieszanie byłoby bezpieczne?
Walnąłem przed chwilą 2,4ml i czuję siejakby ktoś spuścił ze mnie całe złe powietrze, czuję się uwolniony, poukłdany, ogarnięty, rozmawiać mi się chcę (na trzeźwo jestem raczej alien) i coś robić. Fizycznie i psychicznie czuję się gwiezdnie.
I jak ja mam zrezygnować z tego gblsona????
Mnie gibel jednak się nie spodobał, albo na mnie nie działa tak jak powinien i uważam że nie warto się w to pakować. Miałem zrobić ostatni dzień na g w sylwestra i a nóż podziała, no ale kilka dni wcześniej wylało się przypadkowo ponad 50% i uważając to za ostrzeżenie wylałem resztę :-)
mi sie ostalo jakies 4-6ml :( ale na pare godzinek na sylwka starczy :)
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.