Dobrze zrobiles ze teraz ściełeś bo i pogoda "ponoć" ma sie zmienic....
a pestki to jak wysuszysz to same bedą wypadać albo mozna je wybrac ale po odpowiednim wysuszeniu............
Ładne te kwiatuszki :)
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
[ external image ]
[ external image ]
a tu takie freestylowe fotki. w roli glownej - plony :]
[ external image ]
[ external image ]
co do jakosci palenia: samk zajebisty, w zyciu jeszcze takiego nie palilem. kumpel powiedzial (upalony tym jarankiem) ze jakby mogl jesc cos o takim smaku jak to jaranie, to by to wpieprzal caly dzien :D smka delikatny, przy wdechu troche drapie w gardlo przy wydech balsamuje je takim jakby hashowym balsamem. bardzo odswierza :) topy pachna slodziutko, lepia sie pierwsza kalsa. ilosciowe troche gorzej, tak samo moc ze wzgledu na nasionka, ktorych jest soporo w kazdym topie... ale nie narzekam i polecam shamana za swoj urok :)
Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nasiona mialem wygrzebane z wora i tego roku tez je zasadzilem, wiec nie wiem co to za odmiana, ale jest gites (pewnie dlatego ze wlasna) :D
Ogolnie wyglada to wszystko bajerancko - gratulacje.
Jak ci wyszlo tyle nasion to moze jednak Openseed w koncu ruszy? :D
(pewnie dlatego ze wlasna) :D
Jak ci wyszlo tyle nasion to moze jednak Openseed w koncu ruszy? :D
tez bym mial takie palonko gdyby mi go nieukradli ;]
ale za rok znow kupie ta odmiane zeby wiedziec jak smakowalo palenie z mojeje 1 uprawy ^^
a wiesz ile dokladnie gram ci wyszlo?
ehh zazdroszcze ci ;]
tez bym mial takie palonko gdyby mi go nieukradli ;]
ale za rok znow kupie ta odmiane zeby wiedziec jak smakowalo palenie z mojeje 1 uprawy ^^
a wiesz ile dokladnie gram ci wyszlo?
w zamian po sezonie 2007 bede mogl sie odwdzieczyc pestkami cinnamona lub grapefruita bo takie mam plany na next sezon ;D no i shamana ofc bo go niemoze zabraknac porpostu irytuje mnie to ze nieznam haiu jaki ma a nazwa daje wiele do myslenia :D
a za duzo nie za duzo 1 sezon zawsze trzeba zepsuc zeby potem nastepny byl leprzy :P
ja np swoje roslinki trzymalem ponad 2 miechy w malych doniczkach przez co byly strasznie male :P ba mialem slabego spota wybranego bez przemyslenia wiec mi all ukradli co mnie zmotywowalo na samobojcza wyprawe na caly dzien do lasu w poszukiwaniu spota...i znalazlem kilka bardzo dobrych... wiesz komary kleszcze geste zarosla pokrzywy i wogole full wypas a gdyby mi tego nie ukradli za rok moglbym na tym samym spocie posadzic wiecej roslinek i miec powaznego dola ze mi tyle ukradli :P
takze nie narzekam
a wlasnie moglbys mi powiedziec jaka on ma faze? ostro zamula i daje do myslenia czy raczej dodaje energi?
a wlasnie moglbys mi powiedziec jaka on ma faze? ostro zamula i daje do myslenia czy raczej dodaje energi?
Co do tego smaku #-owego to wlasnie palilem jakis tydzien temu kwiatuszki zapylone fioletowe ale nie wiem czy to byl shaman i fajnie czesało w banie po wybraniu pestek oczywiscie :)
A te pestki na zdjeciu to one są jeszcze w tej takiej blonie,....lupince... ???
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kateryna_wakarowa.jpg)
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie
21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/bartoszyce_0.jpg)
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol
Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/migrena.png)
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!
Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.