może zle przefiltrowałem i paracetamol tak działa?
Wygląda to przerazajaco :-(
pozdrawiam
///płynie sobie rzeczka///
"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
człowiek wcale nie czuje się jakos bardzo bardzo, a wygląda jakby sie było naćpanym na maksa ]
Ja jakoś nie zauważyłem tego. Ani sam tego w lustrza nie widziałem, ani rodzinka nigdy nie zwróciła uwagi. Najprędzej oni by coś poznali, skoro widują mnie praktycznie codziennie i zobaczyliby, że coś jest nie tak.
Pamiętam, że jak brałem thiocodin (2 razy) to czułem jakby moje oczy ktoś zgniatał. Odkąd robię ekstrakcję to ani razu mi się to nie zdarzyło.
Co innego wywar z maku, tu oczy są naprawdę BARDZO dziwne, przypominające oczy kolesiów z dworca.
mam połowe oka czerwone
zielona pisze: nie mówiąc o źrenicach że wielkie. Wyglądaja naprawde... "sugestywnie".
wujek supra
Jeśli masz nie tylko pękanie naczyn krwionosnych tzw.[powiększone żyłki w oku/oczach], ale "rozlew krwi" w oczach[po kodeinie, poltramie itp] to polecam jechać do lekarza bo na 90% to serce a dokładniej początek nadcisnienia tętniczego, praktycznie oprócz ww objawu i nie dostrzeganego na początku kołatania serca przebiega bezobjawowo.
Zadne krople nie pomogą bo przyczyna nie tkwi w oczach, przynajmniej w moim przypadku.
Przewlekłe nadcisnienie moze byc spowodowane długotrwałym stosowaniem Poltramu i innych leków przeciwbólowych :(
To tylko sugestia, ale lepiej sprawdzic i zapobiec przeciążeniu serca a tym samym zawałowi.
pozdrawiam
płynie sobie rzeczka
p.s kupie poltram :)
"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe