Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3900 / 245 / 13
Zsyntezuj w domu na zapas i poprzelewaj do shotów takich jak redbull; no chyba że iv - wtedy musiałbyś najlepiej mieć ampułki do injekcji takie:

[ external image ]
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 16 / / 0
z tego co tu czytam wnioskuje ze chyba jest cos ze mna nie halo : D Dla tego ze w moim przypadku nie ma sensu mieszania opio ze stymulantami (nie mowie tu o i.v.w jednej pompie). Przekonałem sie o tym miksujac opium (i.v) i niedlugo pozniej meth nosem, nie planowalem wczesniej zadnego speedballa poprostu sie nawineła. Efekt był taki ze po opium nie odczułem praktycznie w ogole działania mety. A powinienem, nie mam tolerki na stymulanty, juz po zwykłym gipsie mam szczekoscisk i słowotok. Znajomi z wyzszym levelem na bieganie, byli pożarci jak mopsy(oni bez opio) a ja sie tylko drapałem jak zawsze. Kilka razy w karierze jadlem stymulanty po opio i za kazdym razem działały około pięć razy słabiej niż normalnie wiec uznałem to polaczenie za marnowanie towaru...
Trwało to do momentu(będąc w delikatnym, "kontrolowanym" ciągu metkatynowym) gdy przypadkiem wpadły mi w ręce plastry z buprenorfiną : ) Swoją drogą myślałem ze sama bupra to coś bardziej wyjebanego, a tu sie okazało ze nic specjalnego juz chyba wole kode. Ale do rzeczy, wpadlem na pomysl by walnąc bupre własnie, w jednej pompie z metkatem.. Ojj :) Nie bedę opisywał przeżycia bo nie mam tak dużego zasobu słów ale zeby troche zobrazowac to powiem wam ze nie muszę być bogaty, piękny i nie musze miec nawet dużego wacka by czuc sie szcześliwy do konca zycia. Wystarczyły by mi słuchawki z muzyką, zapas plastrów przeciw bólowych, karton leków na katar i kilka wagonów fajek. aha no i łóżko jeszcze : )
  • 343 / 8 / 0
Następnym razem spróbuj jebnąć opium jak już meth zacznie sie dobrze rozkręcać...
Ostatnio zmieniony 09 stycznia 2013 przez qlimatajox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 62 / 2 / 0
Od ponad miesiąca myślałem że już nic lepszego nie spróbuję gdy lekarz zmienił mi leki z kody na oxe ale tak było do wczoraj. Opisałem to w skrócie w dziale mixów ale byłem tak nagrzany że nawet nie zauważyłem tego działu. Jestem w ciągu na oxsie od ponad miesiąca i będę do końca swoich dni takie mam postanowienie noworoczne lecz w łapy wpadła mi wczoraj feta dobrej jakości dodam że scierwa nie waliłem już z rok i tak to było wczoraj 10:30 pobudka i pierwszy strzał oxy 20mg iv godzina 1:00 jesteśmy z ziomem po sprzęt w hurtowni białego i coś mnie kurwa naszło mowie jebne ścieche poczułem towar pierwyj sort he he oxsa przestaje działać ale nie zdziwiło mnie to bo o tej porze i tak zawsze poprawiłem no to jeb oxe kolejne 20mg iv i się wtedy zaczęło nie będę nawet tego opisywał bo tam trzeba być na tamtym świecie żeby to poczuć i żeby nie pierdolić za długo to jeszcze były dwie poprawki fety około co dwie godziny i około 20:00 40mg oxy iv i wtedy zaczeła się najlepsza bania nie spałem całą noc ale leżałem na koju w letargu to była najpiękniejsza nie przespana noc w moim życiu a żyje już 35lat dodam tylko na koniec że białe dawałem po nochu a oxe iv dzisiaj wielki dzień wieczorem wjebie to do jednej pompki i zajebie razem tylko nigdy białego nie waliłem iv dla tego oxy dam 20 a nie 40 jak wczoraj wieczorem i jak nie wykituje po tym to się jutro podzielę wrażeniami. Pozdro
Uwaga! Użytkownik kazikoroner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 170 / 1 / 0
PST i jak ładnie wygrzeje to metkat p.o. z paki sudafedu?

kodeina robi mnie dziwnie słabo- brałem z 6x~ w przeciągu roku, w dawkach 150-450mg i dopiero 450mg dawało mi fajny czilałt i ciepełko na twarzy- ale nie poczułem tej "magii"- czyt. było słabo, więc obstawiam że mój organizm ma zjebane enzymy przerabiające kodę do morfiny i dlatego chcę tutaj dać szansę PST (postaram się dorwać 0.5kg emixa, albo jakieś klepiące bakalino), a na ketony tolerki brak. Będzie dobrze czy zredukować dawki? metkat wypić jak PST zacznie wchodzic?
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 20 / 0
tak, bedzie dobrze
Pewnie nikt nie robił, ale spytam dla pewności robił ktoś bieda speedball a mianowicie ruska bezkattionówka + metkat w jednej pompie? %-D
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 13 / 0
Interesuje mnie God'seasyballclon - kodeina/tramal + metkat + MDMA + clonazepam. Robię tylko wersję pseudo i wersji RC. MDMA zastąpię 6-ABP, klona estazolamem, metkat tylko na start z dwóch pak, potem 2 śledzie z NEBa Czy koda i bezno nie niwelują działania MDMA/6-ABP?
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Benzo odpuść/zostaw na zejście.
Ja kodę z 6-APB miksowałem i było spoko.
Swoją drogą dobrze by było wyjebać z tego spisu takie poronione pomysły jak MDMA + tramadol. :nuts:
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 761 / 13 / 0
blablab,

jak zarzucałeś? Będę mieć 250mg 6'tki? Myślę, żeby strzelić sobie 125mg. Po 30min 150mg kody z antka i metkata z dwóch pak. 1,5h od zarzucenia pierwszej dawki ABP dam resztę. Jak metkat puści będę się "ratować" 2x 200mg NEBa. Myślę jeszcze, aby wziąć paczkę Thio na tripa.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
W tym momencie doskonale odczuwam efekt działania kodeiny i amfetaminy. Przyjąłem 600 mg kodeiny doustnie i gdy zaczęła dobrze działać przyjąłem na oko 0,4 g amfetaminy do nosowo. Po wszystkim skręt z tytoniu i marihuany. Coś pięknego :D Czuje opiatową euforie, błogostan, ugrzanie i czuję przybierającą na sile euforie po stymulantach. Idealnie uzupełniają się te substancje :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.