Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wasza ulubiona fenetylamina...
Meskalina
97
19%
2-CP
121
24%
DOC
41
8%
DOI
20
4%
DOM
12
2%
2C-B
51
10%
2C-C
15
3%
2C-E
131
26%
2C-I
17
3%
2C-T-2
4
1%

Liczba głosów: 509

ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1587 / 11 / 0
Do mojej listy dochodzą 25 I-nbome i TMA6.

Obydwie substancje są bardzo specyficzne i oryginalne :)

Może ocenię według kategorii, żeby było sprawiedliwiej. Bo ciężko wybrać jedną:

Wizuale:
1. meskalina
2. 25I-NBOMe

Sigmowatośc,duchowość:
1. 2C-P (Nie wiem, dlaczego ta substancja jest tak niedoceniana pod względem duchowym :heart: )
2. meskalina

Tajemniczość:
1. TMA6
2. meskalina

Czyli wychodzi chyba na to, że meskalina ;)
rchiro the best
  • 638 / 10 / 0
2C-P :)
bym powiedział, że jest "jogiczna" ;)
  • 1587 / 11 / 0
Według mnie jest "sigmowata" :D
rchiro the best
  • 3129 / 26 / 0
Po ostatnich przygodach doszedłem do wniosku, że meskalina będzie jedyną fenetylaminą, do której będę wracać. Nie jest przereklamowana, kto twierdzi inaczej, niech dobrze przygotuje s&s (nie chodzi o dawkę, bo najgłebsze meskalinowe przeżycie miałem na 400mg, gdzie wcześniej brałem 500mg na open airze i dopalałem, a nie było nawet w 1/3 tak "mocno"). Wizuale to temat na osobny artykuł :)
High, how are you?
  • 57 / 5 / 0
Ja również uważam Meskaline za swoją ulubioną, ale mimo wszystko bardzo chętnie lubię sobie przypomnieć czasem 2C-B oraz 2C-I. A no i DOM jak już go na siłę klasyfikować jako fenetylaminę.
Na wyścigach wyścigowych, wyścigówka wyścigowa, wiścignęła wyścigówkę wyścigową ;]
  • 1951 / 15 / 0
Nie na siłę, tylko on JEST pea.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 344 / 6 / 0
Na tę chwilę zdecydowanie 25B-NBOMe i ewentualnie 2C-B. Nie próbowałem jeszcze meskaliny, która zyskuje coraz większe grono wielbicieli, a jedynie analogi (TMA2 i TMA6 w sensownych dawkach i s&s) i całokształt doświadczenia nie umywał się do 25B. Może i mało trafne porównanie, bo meskalinopodobne psychodeliki są specyficzne w działaniu, jednak jeśli miałbym dzisiaj okrzyknąć którąś fenkę ulubioną, to zdecydowanie 25B. Możliwe, że nadchodzący DOM zepchnie go z podium.
  • 20 / / 0
Na chwilę obecną moim numerem 1 jest 25i NBOMe, przy eksperymentach z 2 C-P szczerze mówiąc zawiodłem się bo 15mg nie spełniło moich oczekiwań lecz w najbliższym czasie planuję zapodać tą substancję i.m więc może na miejsce pierwsze wskoczy 'cepek' ; D
' instytut cybernetyki w morzu kolorow i dzwieku. '
  • 35 / / 0
Zdecydowanie 2C-P. Gdyby nie nieprzyjemny bodyload na pewno częściej gościłaby u mnie. W sumie 2C-P to jedyna rzecz po której wymiotowałem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.