Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 8 / 1 / 0
Witam!

Co z rc polecilibyście, nacodzień? Chodzi mi o coś silnie pobudzającego. Zwiększającego, zdolności uczenia, przyswajania, ogólnie pojętego "ogarnięcia" i pobudliwości, oczyszczenia umysłu. Ważne, żeby stymulacja nie schodziła za szybko. Bo po małych dawkach pentedronu, ludzie mówią o dwóch godzinach. Ja potrzebuje coś koło 8-10. Mógłbym tak w połowie dnia, przyjmować drugą dawkę, oczywiście z rana też bym to aplikował. I nie chodzi mi o, żeby mnie to "telepało", chcę czuć moc ale do działania. Nie chcę być naćpany.
  • 6162 / 433 / 12
Na co dzień, na dłuższą metę, nie wyobrażam sobie brania żadnego stymulanta beta-ketonowego. Albo mikrodawki amfetamin (np. 3-FA, ale może być cieżko ze snem), albo alkilofenidaty, albo kofeina. Ja stosuję ten ostatni wariant, bo próby z beta-ketonami doprowadziły do sytuacji, gdzie wszystkie inne rozwiązania męczą i wyrywają się spod kontroli. Alkilofenidaty sporadycznie.

Jeszcze suplementacja piracetamem daje dobre efekty. Zapewne guarany i yerba mate też ktoś zaraz poleci.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 237 / 10 / 0
jeśli chcesz tylko stymulacji umysłu i polepszenia koncentracji bez jakiejś większej pizdeczki to polecam Piracetam http://talk.hyperreal.info/piracetam-te ... 20484.html
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 3362 / 349 / 0
Mieszanka roznych substancji + dieta + sport.
http://talk.hyperreal.info/doping-mozgu-t26568.html

Jesli chodzi ci glownie o stymulanty, to jedynie EPH w dawkach 5-20mg sie dobrze nadaje.
  • 1615 / 28 / 0
Podzielam zdanie Surv'a. Nie wyobrażam sobie jechania dzień w dzień na stymulantach (w tym ketonach). Zajedziesz serducho i łeb sobie poryjesz. W przypadku RC, to do końca nie wiadomo jakie mogą być skutki uboczne długotrwałego, codziennego stosowania.

Jedynie słabe stymulanty typu kofeina, guarana, tauryna, albo yerba wydają się być słusznym rozwiązaniem biorąc pod uwagę aspekt zdrowotny. Niestety nie są to substancje silnie pobudzające o długim czasie działania.
  • 2372 / 56 / 0
Znany matematyk Paul Erdos korzystał z małych dawek amfetaminy. :)
Gdy założył się z kumplem o to, czy wytrzyma na miesiąc bez, stwierdził, że zatrzymano rozwój matematyki na miesiąc. %-D
A jest jakis produkt, który zawiera kilka lekkich stymulantów (kofeina, teina, guarana, yerba etc.)?
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 591 / 8 / 0
ciekawiło mnie ostatnio cyz bardziej zdrowe byłyby małe dawki amfetaminy z rana czy napierdalanie kawy + energy drinków?
  • 2372 / 56 / 0
Chyba małe dawki amfetaminy, ale trzeba by wtedy jakiś suplement (izotonik najlepiej) by nie wypłukiwać aż tak bardzo organizmu i nawilżacz do nosa ;). Tony kawy i do tego energy drink = kiedyś tak się pobudzałem, ale imo sensu nie ma, bo po pewnym czasie kofeina przestaje oddziaływać na organizm (tolerancja), do tego chemia w energy drink i serducho dostaje.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...