Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
klejofas - sklep o niczym takim nie informował, ale to nie miejsce na dalsze dyskusje. Jak na moje wszelkie syberyjskie wymysły śmierdzą wałem na kilometr, ale jeśli okaże się inaczej - zwracam honor. Wybaczcie, ale jeśli nagle w jednym miejscu pojawia się wszystko, czego szukają Badacze to zazwyczaj oznacza to, że ktoś potrzebuje pieniędzy.
Tym razem, za okolo tydzien, bede mial pewnosc 100% co do towaru, wiec sie wypowiem nieco bardziej kompetentnie i zdecydowanie.
A poza tym kolego, czy takie ilosci, o ktorych pislaem, zjedzone alfy czy MDPV nie daly by upiornego upojenia narkotycznego?? Bo to co mialem nie bylo aktywne oralnie lub na granicy placebo.
Moje doświadczenie:
Co do RTI-126 - wnioskuję brak Twoich kompetencji po tym, że opisujesz RTI-126 jako pusty stymulant - co pokrywa się z większością obecnych na rynku substancji. Do tego brak porównania z czołowymi substancjami które mogą być sprzedawane właśnie jako RTI-126 pogłębia moje powątpiewanie. Jakkolwiek czekam z zainteresowaniem na dalsze wyniki Twoich badań, może w końcu coś się ruszy poważniej w świecie RC ;-)
noithai pisze:Bede mial wynik badania probki (GC-MS oraz GC–IRD).
Jeśli to jakis sklep z UK to na bank wyjepka... przecież te kurwy z UK ciągle w chuja walom ze sprzedawaniem "chuj wie czego" jako jakaś nowość i praktycznie nie dostempna na rynku... :-| ale uni majom
Wyjebki ahh wyjebki... kto tego nie zna... moze faktycvznie pojawilo sie to TO?
co moge stwierdzic dzialanie bardzo podobne do kox'u z tym ze dluzej trzyma jak dla mnie idealny odpowiednik
pierwszy raz stycznos z rc moze dlatego tak poklepalo :D
Chong - oprocz MDPV i tych wszystkich pochodnych to znam te wszystkie zwiazki oraz leki, ktore wymieniles + troszke wiecej klasyki w postacii opiatow, etc. Bo ja jestem jeszcze z pokolenia, ktore sie wychowywalo na innych narkotykach w latach jeszcze 80 i 90. Ja nie liczylem i nie klasyfikowalem nigdy zwiazkow przyjetych... Nie moj styl.
Zdrowko
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.