- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
rage13 pisze:mix tramal baclofen klonazepam i kodeina. przez tydzień przysypiałem. mam blizny na stopach bo usnułem na 12 może godzin bez poruszenia się i zrobiły mi się rany, bo pięty miałem na drewnianej części łóżka. ale okres zaliczam chyba do najbardziej zaćpanych w życiu i jeszcze może jak w miesiąc zjadłem 6 paczek klonów 2 mg. też zaćpany jak świnia a do tych klonów to nie pamiętam co tam mogło jeszcze być:)
drag pisze:Clonazepam (2mg) + Tramadol (300mg) + Kodeina (150mg) + 2 browary.
Hehe, super mix. Opiatowe rozluźnienie plus lekko absurdalny klimat Clonazepamu. Po paru godzinach tripu (2-3) poszliśmy z kumplem, który zarzucił takiego samego mixa, na drugi koniec miasta po kanapę, przynieśliśmy ją żeby sobie na niej poleżeć, nie za bardzo dało się z nami trzeźwo pogadać. Przyjemnie się paliło papierosa, faza trwała bardzo długo, z 10-12 godzin.
[Depresanty - Miksy]
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
jak bierzesz benzo do opio to spróbuj tak, jak tu piszą (bodajże na drugiej stronie) - wrzucasz oral jak już zejdzie Ci główna część działania tzn. zostanie sama sedacja
300-500mg tramadolu + 10mg diazepamu lub 2mg alprazolamu - nie mam wówczas problemów z zaśnięciem po tramadolu i cała faza się bardziej uspokaja - tramadol działa na mnie mocno stymulująco.
bardzo fajnie miksuje się również kodeina ze słabymi benzo - kodeina + Bromazepam choćby.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
Dziś wypiłem przepłuczkę z 1/2kg klepliwego Bakallandu, do tego zjadłem 2g alprazolamu i po 4h dorzuciłem 300mg kodeiny. Bardzo sympatycznie spędziłem ten dzień.
Gdy je przeniknąć Zrozumienia błyskiem -
A czysty Rozum to upadek w Obłęd -
Lecz Większość - jak we Wszystkim -
Narzuca swoje Kategorie -
Przyjmij je - jesteś Normalny -
Odrzuć - czekają na Furiata
Kajdany i Kaftany
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.