Czy naprawde niedostrzegacie nic przypalowego w jednej kolumnie stojacej na szafie, z kolumny wydobywa sie dzwiek, zapach i swiatlo /jesli ktos mi powie, ze wszystko mozna wytlumic nazwe go reinkarnacja Adama Slodowego/. Kolumna owa wymaga conajmniej pol godziny uwagi dziennie, Bedziesz ja sciagal z szafy czy stal na krzesle? Moze gdyby rodzice Twojego /kolegi/ nie byli tak wyczuleni na punkcie uprawy byla by jakas szansa. Poza szansa na powazne klopoty. Odpusc sobie. Przed kolegami zablysnij w inny sposob, nie glupota. Ziolko zawsze mozesz wychodowac outdoor. Juz dzis zacznij przygotowywac miejsce wysiewu. Za rok zapalisz swojego ziola i zrozumiesz, ze bylo warto.
a.bsurd pisze: IMO Twoj 'kolega' zmierza wprost w kierunku powaznych klopotow rodzinnych. Do trzech razy sztuka.
Czy naprawde niedostrzegacie nic przypalowego w jednej kolumnie stojacej na szafie, z kolumny wydobywa sie dzwiek, zapach i swiatlo /jesli ktos mi powie, ze wszystko mozna wytlumic nazwe go reinkarnacja Adama Slodowego/. Kolumna owa wymaga conajmniej pol godziny uwagi dziennie, Bedziesz ja sciagal z szafy czy stal na krzesle? Moze gdyby rodzice Twojego /kolegi/ nie byli tak wyczuleni na punkcie uprawy byla by jakas szansa. Poza szansa na powazne klopoty. Odpusc sobie. Przed kolegami zablysnij w inny sposob, nie glupota. Ziolko zawsze mozesz wychodowac outdoor. Juz dzis zacznij przygotowywac miejsce wysiewu. Za rok zapalisz swojego ziola i zrozumiesz, ze bylo warto.
kruczy pisze: z grapefruitow mozna dosc duzo wyciagnac, zapach nie jest taki wcale zabójczy, to nie skunk, ale przy zwyklych filtrach bedzie b.dobrze. No chyba ze sie chlopak zdecyduje na Northern Light, jest to b. malo zapachowa odmiana.
kruczy pisze: Mateks: nie wiem czy wiesz ale wentylatory mimo wszystko robia troche halasu. starsza sie napewno skapnie, zmniejszenie obrotow sprawi ze spadnie efektywnosc pracy, a co za tym idzie, temp w boxie sie podwyzszy.
mateks1 pisze: a co myślisz o white widow ??? da rade w takiej kolumnie? jak z zapachem przy tej odmianie ?
Czy potok słów, mówisz: nie, jeszcze nie wiem!
Więc podejdź bliżej, niech Twój mózg opuści klatkę
Zrozumiesz wszystko kiedy poznasz moja Matkę"
[img]C:\Documents%20and%20Settings\Mateusz\Moje%20dokumenty\Moje%20obrazy\plan%20boxa.JPG[/img]
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
pozdro
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.