http://imageshack.us/a/img341/2805/38263385.jpg
http://imageshack.us/a/img443/8039/14975372.jpg
http://imageshack.us/a/img824/3366/55908547.jpg
@noithai, przyznaję ,mało. Po prostu myślałam, że te "czynności" to jakieś obowiązki, od razu pomyślałam o sprzątaniu.
primum non nocere
mam jeszcze jedno pytanie, jak to jest z tym sniffem? prawdopodonie od chwili, gdy dostane gram, po 3 godzinach muszę być trzeźwy, a chciałbym jednak to stestować. czy 100-150 mg sniff bedzie ok?
astralnykutas pisze:mam jeszcze jedno pytanie, jak to jest z tym sniffem? prawdopodonie od chwili, gdy dostane gram, po 3 godzinach muszę być trzeźwy, a chciałbym jednak to stestować. czy 100-150 mg sniff bedzie ok?
Jeden sniff na pewno nie będzie trzymał 3h , ale może być widać że coś nie tak jest po obniżonym nastroju, zmniejszoną rozmownością czy też nawet po oczach, zależy - jak nie jesteś super nowicjuszem to ja bym testował na Twoim miejscu
Bez sensu wg mnie brać w taki sposób, niepotrzebny stres i sobie fazę popsujesz. Nie możesz jeden dzień poczekać na bardziej odpowiedni moment? ;) Rozumiem, że byś wziął wypróbowaną, znaną Ci substancję, ale przecież nie wiesz, jak metafedron na Ciebie zadziała (głównie chodzi mi o to, jak silnie).
No ale to Twój wybór. :) Odpowiadając na pytanie: Po 100 mg po 3 h (raczej) na pewno nie będziesz miał nie wiadomo jakiej fazy, możliwe że to będzie już początek zejścia (spoko, nie jest dotkliwe), uważam tak jak @astralny, że ogarniesz. Zreszta, to zwykły keton, zwiększa pewność siebie i wywołuje otwartość czy słowotok, ale z zachowaną kontrolą nad sobą.
edit: nie mogę powiedzieć, jak wyglądały moje źrenice stricte po 3-MMC, bo oprócz tego brałam parę innych stymulantów wtedy, ale widac było, że ćpałam.
primum non nocere
A tak w ogole to nie wal tego w nos... szkoda prochu ^_^
Kurwa że też wam sie to 3-MMC jeszcze nei znudziło ?
Mialem go nieco i testowalem wielokrotnie w niewielkich dawkach.
Nowego sortu mam bardzo duzo, testowalem juz cale mnostwo razy i roznica jest widoczna. Przede wszystkim wieksze zamulenie, mniejsza euforia, wieksza empatia i chec wrzucanie jednej duzej dawki zamiast malych z ciaglymi dorzutkami jak w przypadku pierwszego sortu (bardzo typowe dla mefa, traktowalem to jak kokaine i zarzucalem co 30 min)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.