Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6172 / 434 / 12
el tryptaminno pisze:
jak byście porównali to z 25I Nbome ? :rolleyes:
Podobna zależność, jak między kofeiną a metamfetaminą, gdzie NBMD to kofeina. Systematycznie klasa podobna, ale wspólnego mianownika nie widać.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3362 / 351 / 0
Wysokie dawki cos daja?
  • 207 / 4 / 0
Hmm ciekawe to porównanie działania stanu psychicznego do zjazdu hometa. Właśnie czegoś takiego szukałem. Ten stan kiedy homet zanika, ale zostaje zdecydowanie inny sposób myślenia, bardzo kreatywny, jest tym co w homecie lubię najbardziej i tak naprawdę na ten stan czekam od samego początku.

A zatem czy ktoś może potwierdzić, czy to porównanie do zejścia ho-meta w przypadku 25i-nbmd jest w jakiejś mierze słuszne?
  • 182 / 4 / 0
nie licz na to
  • 207 / 4 / 0
czyli zostaje sprawdzony sposób :) polubić tego kolorowego safandułę i poczekać na zejście ;)
  • 154 / 2 / 0
Teraz nabieram duzych watpliwosci bo szamale mkartony 25I 2mg i za chuja nie wiem czy to jest ta substancja ktora tutaj opisujecie czy to moze jest NBOMe z opisu dzialania wlasnie podchodzi mi chyba pod pierwsza opcje... wlasnie dzialanie przypominalo mi bardzo zejscie z tryptaminek i duzy niedosyt w czasie dzialania no i jezyk bardzo znieczulalo... kartony byly koloru fioletowego, moze ktos mial doczynienia?
  • 545 / 8 / 0
el tryptaminno pisze:
jak byście porównali to z 25I Nbome ? :rolleyes:
Bardzo subtelne działanie, słabsze od Nbome. Ale w sam raz do pracy, nie zaburza koncentracji, wręcz miałem wrażenie że ją poprawia. Dość fajnie dzień spędziłem na NBDM. Ale szału nie ma. (Mam kartony z logiem apple, strasznie gorzkie.)
  • 953 / 4 / 0
dobra, opierdoliłam na oko 0,75mg, trzymane na dziąśle godzinę i coś nie chce wchodzić, a powinno cokolwiek chyba.
tym bardziej, że szachmat, z tego, co wiem, opierdolił 0,5mg i coś tam czuł.

jakieś pomysły co jest ze mną nie tak albo co zjebałam?
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1876 / 23 / 0
Raczej nic , substancja ma bardzo duży rozrzut w dawkowaniu . Też takich dawek nie czułem :) Zresztą gdy miałem 1 raz do czynienia z tą substancją oczekiwałem innych efektów bo tej substancji daleko do typowego psychodelika.
  • 953 / 4 / 0
no ogarnęłam wczoraj, że jednak działa jak dopaliłam zioła i kompletnie straciłam pamięć krótkotrwałą na półtorej godziny, co było bardzo zabawne. rozmowa z drugą osobą w takim samym stanie sprawiała mi wiele radości %-D
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.