Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 14 / 0
Pod koniec działania tak, bo pomogą zasnąć.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 761 / 11 / 0
Warto dorzucić tylko trzeba wiedzieć kiedy i ile... Gdy brałem 1mg klona w 15min od zażycia przepłuczki to zadziałało synergicznie i klon podbijał zarówno euforię jak i sedację... Gdy brałem więcej niż 1mg to spłycał euforię...
We are all singing, all dancing crap of the world.
  • 222 / / 0
ponololo ty kiedyś pisałeś, że miałeś wysypkę od PST, po jakim czasie to Ci przeszło? Bo mi się rzuciło na nogi i nie za ładnie to wygląda. I swędzi na dodatek.
W sumie dziwne to jest, nigdy przedtem nie zrobiło mi się nic podobnego.. Szczególnie, że brałam 2xamertil z cetyryzyną.
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 452 / 2 / 0
Histamina to tylko jeden z mediatorów reakcji alergicznej więc branie leków antyhistaminowych nie ubezpiecza Cie stricte przed alergią, a jedynie przed działaniem histaminy, podczas gdy cała reszta alergicznej kawalerii może sobie wesoło szaleć.
  • 222 / / 0
No wszystko fajnie, ale nie pytałam się czym to jest spowodowane, tylko kiedy przejdzie ;)
Uwaga! Użytkownik tonieja jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / / 0
Ja mam właśnie takie kilkanaście kropek na udach i to już dość długo. Nie ćpasz to nie swędzi - tak to u mnie działa. Lecz samą wysypkę to ja mam dłuugo, liczyć można śmiało w tygodniach :-( Może zejdzie jak przestanę.
Gdybym chciał, żebyś był jak ja.. zachęcałbym Cię do podjęcia durnej decyzji, która zniszczy Twoje życie i sprawi, że będziesz samotny i nieszczęśliwy. Ponowna ocena życia jest dobra kiedy popełni się błędy, Ty żadnych nie popełniłeś.
  • 452 / 2 / 0
tonieja pisze:
ponololo ty kiedyś pisałeś, że miałeś wysypkę od pst, po jakim czasie to Ci przeszło? Bo mi się rzuciło na nogi i nie za ładnie to wygląda. I swędzi na dodatek.
W sumie dziwne to jest, nigdy przedtem nie zrobiło mi się nic podobnego.. Szczególnie, że brałam 2xamertil z cetyryzyną.
mhm, ciężko mi teraz sobie przypomnieć ale jak przestawałem brać to jakoś po paru dniach (do tygodnia max) schodziło na pewno, także nie masz się czym martwić :-)
no a jak brałem nadal to się utrzymywała, a nawet czasami powiększała.

wątpię, żeby miało to związek z reakcją histaminową, bo po samym PST nigdy jej nie miałem (po mixach z kodeiną za to już miewałem często i ta wysypka była zupełnie innego rodzaju).
bardziej bym obstawiał, że to przez jakieś zanieczyszczenia z maku albo kranówy, której zawsze używałem ;-)

ale ciesz się, że masz to na nogach, a nie jak ja na twarzy, bo aż wstyd było do ludzi wychodzić %-D
Ostatnio zmieniony 05 października 2012 przez ponololo, łącznie zmieniany 2 razy.
The Smiths - Pretty girls make graves

kontakt tylko i wyłącznie przez gg - 5306912
  • 222 / / 0
Możliwe, że to od jakichś zanieczyszczeń z maku, nie od kranówy bo używam przegotowanej wody (ostatnio zauważyłam, że jednak warto warto) lub po prostu zbieg okoliczności, ALBO - co dosyć prawdopodobne, a na co nie wpadłam jak to wcześniej pisałam bo byłam zgrzana - od intensywnego drapania się. Ale nie wyglada to tak. Tak czy siak, są to (były, bo w przeciągu tych paru dni "sprały się" troche, ale jeszcze nie do końca ślad po nich zaginął) takie jakby niewypukłe przebarwienia. Kolor fioletowo brązowy jasny. Coś między siniakiem a dużym piegiem. Ciężko wyjaśnić, najważniejsze, że znika. Dzisiaj spożyta przepłuczka nie spowodowała nawrotu wysypki. Dziękuję.

btw, ponololo jako chłopak masz trochę ciężej z taką wysypką na twarzy, ja jako dziewczyna zawsze mogę się poratować makijażem. Nie mówię, że coś takiego będzie wyglądać dobrze.. Ale na pewno lepiej niż wysypka. Tym bardziej, jeśli umiejętnie sięto zamaskuje. ;)
  • 804 / 5 / 0
Kurde zirytowałem się jechałem 20 minut do jebanego Carrefoura żeby kupić mój ukochany Bakalland, a tu okazało się na miejscu że nie ma go, spojrzałem się na inne maki i widzę z daleka "o ładny nieoczyszczony widać nawet białe gałązki", a gałązki okazały się obrzydliwymi PORUSZAJĄCYMI SIĘ ROBALAMI (mak MAKAR, WSZYSTKIE BYŁY OROBALONE) ?? Wygarnąłem ludziom w pkt informacyjnym i powiedziałem że w Bakallandzie NIGDY mi się coś takiego nie przytrafiło, mam nadzieję że zamówią Bakalland!
"Mogę się załamać na finiszu lub zaraz
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
  • 149 / 3 / 0
Sonen pisze:
a gałązki okazały się obrzydliwymi PORUSZAJĄCYMI SIĘ ROBALAMI (mak MAKAR, WSZYSTKIE BYŁY OROBALONE) ?? Wygarnąłem ludziom w pkt informacyjnym i powiedziałem że w Bakallandzie NIGDY mi się coś takiego nie przytrafiło, mam nadzieję że zamówią Bakalland!
kurna max.. skandal, robaki?? no sorry, xo za pizdy bez szkoly zamowili xhujowy mak i teraz rozpleniły im sie robaki. tak to jest jak nie zamawiają dobryxh partii
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.