Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego tak się dzieje?
Breslau jest niemieckie!
I nie tylko ja tak miałem , znajomi mówili ze mają podobnie.
Blu pisze:Wysoki poziom dopaminy w mózgu, to nie sprzyja spaniu.
Znaczenie ma też dawka, mała ułatwia zasypianie podobnie jak naturalne endorfiny, natomiast duża utrudnia bo efekt usypiający zostaje przeważony przez inne efekty. Nie mówię tu o nodach czy utracie przytomności przy dużych dawkach.
Wszystko się uspokaja jak się jest w ciągu, wtedy organizm się dostosowuje i można spać bez problemów.
Blu pisze:Wszystko się uspokaja jak się jest w ciągu, wtedy organizm się dostosowuje i można spać bez problemów.
Dużo mniejsze problemy miałem przy sevredolu...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.